Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Μίλησαν οι έδρες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Μίλησαν οι έδρες

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Γάνδη και Ντινάμο Κιέβου πέρασαν στα πλέι οφ εις βάρος των Αλκμααρ (2-0) και Ραπίντ Βιέννης (2-1)

Τσάμπιονς Λιγκαγωνιστικό: Έντονο ενδιαφέρον είχαν οι σημερινές αναμετρήσεις των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε με 2-0 της Άλκμααρ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους  να παρουσιάζονται καλύτεροι και να παίρνουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έκλεισαν τους Ουκρανούς στο μισό τους και απειλούσαν. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με τους Ολλανδούς να είναι καλύτεροι. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της Άλκμααρ και έκαναν το 1-0 με τον Ροντρίγκες στο 49’. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν κατάφεραν κάτι. Αυτή τους την αδυναμία για κάποιο γκολ την πλήρωσαν. Στο 86’ ο Σαπαρένκο έκανε το 2-0 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Γάνδη και Ραπίντ

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Γάνδη κέρδισε με 2-1 την Ραπίντ Βιέννης και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν γρήγορα τον έλεγχο και να θέτουν τον δικό τους ρυθμό. Έκαναν φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να τα μετουσιώσουν σε γκολ. Η Γάνδη κόντρα στην ροή του αγώνα έκανε το 1-0 με τον Ντόρς στο 36’. Στο β’ μέρος, οι Αυστριακοί συνέχισαν να είναι καλύτεροι και να παίζουν πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Όμως και πάλι οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ. Στο 59’ ο Γιάρεμτσουκ έκανε το 2-0 με εύστοχο πέναλτι, σφραγίζοντας την νίκη. Το μόνο που κατάφερε η Ραπίντ, ήταν να μειώσει στο 90’ με τον Ντεμίρ.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις