Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μεταγραφές: “Κίτρινος” ο Λιβάι Γκαρσία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: “Κίτρινος” ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ - μεταγραφές: Συμφώνησε με την Ενωση κι έρχεται ίσως και σήμερα για ιατρικά και υπογραφές - Ταμειακή υπέρβαση με 2,6 εκατ ευρώ.

ΑΕΚμεταγραφές: Κάτοικος Αθήνας θα γίνει ο Λιβάι Γκαρσία. Συμφώνησε με την ΑΕΚ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν σκληρό ανταγωνισμό στην μάχη για την απόκτηση του, αφού και ο Ολυμπιακός είχε κάνει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο 22χρονος εξτρέμ μίλησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα “Walla” και επιβεβαίωσε την επικείμενη μεταγραφή.

«Το σκέφτηκα πολύ μέχρι να καταλάβω ότι αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος παίκτης της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η “ένωση” θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ενώ, θα αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.  Με τον ίδιο να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο και θα έχει ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ.

ΑΕΚ – μεταγραφές: Υπέρβαση Μελισσανίδη

Είναι πιθανό ο Γκαρσία να έρθει εντός της ημέρας στην Ελλάδα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Αυτή η μεταγραφή είναι  η πιο ακριβή από τότε, που ανέλαβε ο Μελισσανίδης την ομάδα. Καθώς αν ολοκληρωθεί η πενταετής συνεργασία του, το ποσό που θα έχει καταβληθεί για τον παίχτη θα ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Μπορεί το ποσό να μην θεωρείται τόσο μεγάλο, όμως, αποτελεί “υπέρβαση” για την ομάδα, ειδικά την εποχή που αποπερατώνεται και το γήπεδο της.

Δείτε ακόμη:

Τα δάκρυα του “Τόρο” και το ποστάρισμα του Μάρτινς
Διόδια στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό, ήττα 1-0 από τον Αστέρα
Μεγάλο διπλό με το καλημέρα ο Βόλος, 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις