Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Champions League: Στον αέρα το F8
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Champions League: Στον αέρα το F8

Μπάσκετ - Champions League: Τα νέα μέτρα βγάζουν εκτός κάδρου την παρουσία κόσμου και ήδη παρουσιάστηκαν “σφετεριστές” της διοργάνωσης

ΜπάσκετChampions League: Από μια κλωστή κρέμεται η διεξαγωγή του Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα. Τα νέα μέτρα, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση αλλάζουν τα δεδομένα για την διεξαγωγή του τουρνουά. Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα μέτρα σβήνουν την παρουσία του κόσμου και η ΦΙΜΠΑ δέχεται πίεση και από άλλες χώρες για την φιλοξενία του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις αρχές του μήνα είχε ανακοινωθεί μέσω συνέντευξης τύπου η διεξαγωγή του Φάιναλ 8 στην Αθήνα. Οι υπεύθυνοι φορείς είχαν έρθει σε συμφωνία και η Πολιτεία είχε δεσμευτεί για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Αυτός μαζί με τα λίγα κρούσματα στην χώρα μας ήταν ο λόγος, που είχε γίνει η συγκεκριμένη επιλογή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κυβέρνηση είχε βοηθήσει οικονομικά. Όμως, τώρα δεν είναι απίθανο τα λεφτά να γίνουν καπνός, όπως και η διεξαγωγή της διοργάνωσης στην χώρα μας, που είναι προγραμματισμένη να γίνει σε 2 εβδομάδες. Όλοι πίστευαν ότι θα υπάρχει παρουσία κόσμου αλλά τα σημερινά μέτρα, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση αλλάζουν το πλάνο.

Μπάσκετ – Champions League: Ισπανία και Τσεχία

Την ίδια στιγμή, η ΦΙΜΠΑ έχει ήδη δεχτεί κάποιες προσφορές από χώρες, που δείχνουν ενδιαφέρον για την φιλοξενία του Φάιναλ 8, καθώς έχουν αλλάξει αρκετά, από αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Ενώ, οι χώρες που είναι πρόθυμες να αναλάβουν την διεξαγωγή του αγώνα, είναι η Ισπανία και η Τσεχία. Μένει μόνο να δούμε τι θα αποφασιστεί.

Δείτε ακόμη:

“Ωρα για τον ΠΑΟΚ να κερδίσει την Μπενφίκα, εγώ το έχω ξαναπετύχει”
Πήρε Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ με υπέρβαση Μελισσανίδη
Παίκτης των νταμπλούχων και με τη βούλα ο Γάλλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις