Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – BCL: Χλωμιάζει το Final-8
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – BCL: Χλωμιάζει το Final-8

Μπάσκετ - BCL: H επιδημιολογική επιβάρυνση πιέζει για αποφάσεις που δεν είναι δυνατόν να ληφθούν - Πάει για ακύρωση η διοργάνωση στην Αθήνα

ΜπάσκετBCL: Δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η διεξαγωγή του Φάιναλ 8 στην Αθήνα. Αυτή τη φορά το περιφερειακό συμβούλιο ψήφισε κατά του κονδυλίου για την διεξαγωγή του τουρνουά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πιο συγκεκριμένα, οι ψήφοι του συμβουλίου ήταν 50 κατά έναντι 44 υπέρ. Έτσι, απομακρύνεται ακόμα περισσότερο η προοπτική της Αθήνας. Θυμίζυμε, την περασμένη Τρίτη είχαν ανακοινωθεί τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Έκτοτε το σενάριο της διεξαγωγής του Φάιναλ 8 κρέμεται από μια κλωστή.

Χθες τέθηκε προς ψήφιση από το περιφερειακό συμβούλιο το θέμα της χρηματοδότησης του τουρνουά. Τα μέλη του συμβουλίου έδωσαν την αρνητική τους ψήφο και δεν δέχθηκαν να παρέχουν το κονδύλι ύψους 170.648 ευρώ, που προβλεπόταν για την διοργάνωση.

Μπάσκετ – BCL: Θέμα ωρών

Η ζυγαριά γέρνει κατά της ΑΕΚ και της Πολιτείας. Ο χρόνος πιέζει και η ΦΙΜΠΑ πιέζει πολύ τους ιθύνοντες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με την διεξαγωγή του τουρνουά στο ΟΑΚΑ. Όμως, η Πολιτεία φαίνεται να μην θέλει να στηρίξει οικονομικά την φιλοξενία του τουρνουά. Αυτό μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης. Το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ωρών, αφού θυμίζουμε η ΦΙΜΠΑ είχε δώσει χθες διορία στην ΑΕΚ 24 ωρών, με σκοπό να λάβει μια τελική απάντηση για το αν θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το τουρνουά.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις