Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Δικέφαλος του Βορρά απέκλεισε την Μπενφίκα και συνεχίζει στα πλέι οφ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Δικέφαλος του Βορρά απέκλεισε την Μπενφίκα και συνεχίζει στα πλέι οφ

ΠΑΟΚ - Τσάμπιονς Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ έπαιξε δυνατά και κατάφερε και απέκλεισε την Μπενφίκα και πάει πλέι οφ.

ΠΑΟΚ – Τσάμπιονς Λιγκ: Στην άδεια και ψυχρή Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έδωσε το βράδυ της Τρίτης ζωή και ζεστασιά. Αφού πέρασε ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο κατάφερε στο δεύτερο να ξεπεράσει το άγχος και να δει την πανίσχυρη Πορτογαλική Μπενφίκα κατευθείαν στα μάτια. Έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάστηκε με άλλο πρόσωπο.Έπαιξε πιο δυνατά και «κτύπησε» την Μπενφίκα εκεί που πονάει. Στα άκρα. Και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ σημειώθηκαν με ενέργειες και φανταστικές επιθέσεις του Γιαννούλη που οι ενδιαφερόμενες για να τον αποκτήσουν τώρα στις μεταγραφές, γνωστές διάσημες ξένες ομάδες, κινούν γη και ουρανό! Κάνουν τα πάντα.

Με δύο επιθέσεις όνειρο του επιθετικογενούς αμυντικού Γιαννούλη απο την αριστερή πλευρά η Μπενφίκα παραδόθηκε! Δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 63′ όταν ο Γιάν Βερτόνγκεν στην προσπάθειά του να… πετάξει την μπάλα κόρνερ την έστειλε στα δίκτυα της ομάδος του σημειώνοντας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ το 1-0. Ήταν ένα αυτογκόλ που έδωσε φτερά στον ΠΑΟΚ και αντίθετα έριξε  ψυχολογικά η Μπενφικα, η οποία παρόλα αυτά προσπάθησε να ισοφαρίσει. Όμως ο εκπληκτικός τερματοφύλακας του Δικεφάλου Ζιβκο Ζίβκοβιτς είχε αντίθετη άποψη.

Ο ΠΑΟΚ «κατέβασε τα…ρολά»

«Κατέβασε τα…ρολά» και άφησε την Μπενφίκα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Εκείνο πάντως που πόνεσε πολύ την Μπενφίκα ήταν το δεύτερο γκολ που δέχτηκε από έναν πρώην δικό της άνθρωπο, που ο προπονητής της είπε πως δεν τον χρειάζεται! Έτσι οι Πορτογάλοι τον άφησαν ελεύθερο, το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ και τον ένταξε πριν λίγες ημέρες στο δικό του ρόστερ. Ο λόγος για τον Άντρια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ύστερα από ωραία μεταβίβαση του Γιαννούλη έστειλε την μπάλα στα δίκτυα σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου και στέλνοντας την πρώην ομάδα του εκτός Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Ζίβκοβιτς σεβόμενος την πρώην ομάδα του σήκωσε τα χέρια ψηλά και δεν πανηγύρισε το γκολ. «Πνίγηκε» όμως στην αγκαλιά των συμπαικτών του. Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, ο οποίος σε μια μαγική νύκτα στην Τούμπα, παίζοντας ωραία μπάλα για 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, προκρίθηκε στους αγώνες των πλέι οφ για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει τώρα την Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ σε δυο αγώνες στις 22 και 30 Σεπτεμβρίου. Στους αγώνες αυτούς ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στους χρυσοφόρους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε ακόμη
Συμφωνία Ολυμπιακού με Μπουφάλ, σε διαπραγματεύσεις και με τη Σαουθάμπτον
Ομόνοια και Ερυθρός Αστέρας βγάζουν …ερυθρόλευκο αντίπαλο στο Τσάμπιονς Λιγκ
Σε τρία μέτωπα η σέντρα του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις