Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: “Κόκκινος” αντίπαλος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: “Κόκκινος” αντίπαλος!

Τσάμπιονς Λιγκ - προαναγγελία: Ο νικητής του ζευγαριού Ομόνοιας-Ερυθρού Αστέρα αντιμετωπίζει στα πλέι οφ τους ερυθρόλευκους

Τσάμπιονς ΛιγκπροαναγγελίαΣπουδαία ματς και με έντονο ενδιαφέρον τα αποψινά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό που θα έχει στραμμένα πάνω του τα περισσότερα ελληνικά μάτια, η Ομόνοια υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στις 18:00 στο «Νέο ΓΣΠ». Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε διπλές αναμετρήσεις για μια θέση στους ομίλους. Οι δύο του έχουν κοντραριστεί άλλες δύο φορές με απολογισμό 1 νίκη για τον Αστέρα και μια ισοπαλία. Η Ομόνοια έχει ξεκινήσει καλά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη και στην Ευρώπη έχει ήδη προκριθεί 2 φορές.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος χωρίς να έχει κάνει ήττα. Ενώ, οι διαφορά των τερμάτων εκφράζει και την καλή επιθετική παρουσία του, αφού έχει πετύχει 21 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 3. Έρχεται από δύο προκρίσεις και το παιχνίδι αναμένεται να είναι μια πραγματική μάχη.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Η Φερεντσβάρος, η Ντινάμο και τα άλλα ματς

Λίγο αργότερα η Φερεντσβάρος υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «Γκρουπάμα Αρένα». Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πέρυσι στον ίδιο προκριματικό γύρο με τους Κροάτες να παίρνουν την πρόκριση με μία ισοπαλία και μία νίκη. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν την Σέλτικ στον προηγούμενο γύρο. Έχουν μια καλή εικόνα, η επιθετική της γραμμή είναι στα καλύτερα της και η ομάδα ονειρεύεται την πρόκριση στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Από την άλλη, η Ντιναμό προκρίθηκε στα πέναλτι κόντρα στην Κλουζ. Στο πρωτάθλημα είναι στην πρώτη θέση και έρχεται από τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Χάιντουκ.  Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να πάρουν την πρόκριση.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρεται με την Ντινάμο Μπρέστ. Η Καραμπάκ αντιμετωπίζει την Μόλντε και η Μίντιλαντ υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις