Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Αυλαία β΄ γύρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Αυλαία β΄ γύρου

Γιουρόπα Λιγκ - προαναγγελία: Με τρία παιχνίδια ανοίγει το πρόγραμμα του β΄ προκριματικού γύρου και το πιο ενδιαφέρον ματς στη Σουηδία

Γιουρόπα Λιγκπροαναγγελία: Τρεις αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ για τον β΄ προκριματικό γύρο. Η Χάμαρμπι υποδέχεται την Λεχ Πόζναν στις 20:00. Οι δύο ομάδες είναι η πρώτη φορά, που αγωνίζονται μεταξύ τους. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν μια σταθερή εικόνα και έχουν κάνει κάποιες γκέλες. Το κύριο τους πρόβλημα είναι η αμυντική λειτουργία, αφού δέχονται εύκολα γκολ. Υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά προέχει ο ευρωπαϊκός αγώνας. Απόψε, θα απουσιάζουν οι Τάνκοβιτς και Μπόγιανιτς.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι της Λεχ έχουν ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα και δεν έχουν φτάσει σε κάποια νίκη. Παίζουν πολύ επιθετικά, δεν προσέχουν την άμυνα τους  και έτσι δέχονται αρκετά γκολ. Θέλει να φτάσει στους ομίλους, και για τη δόξα αλλά και για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης. Μία τέτοια σεζόν ειδικά, είναι απαραίτητα τα χρήματα της διοργάνωσης ακόμα και για την επιβίωση του κλαμπ.

Γιουρόπα Λιγκ – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Η Πρόγκρες Νιέντερκορν αντιμετωπίζει την Βίλεμ στις 19:30. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξανά συναντηθεί. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα, ωστόσο ηττήθηκαν στην συνέχεια. Πέρασαν εύκολα στον προηγούμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ζέτα. Η καλύτερη επίδοση της στην διοργάνωση είναι μέχρι τον 3ο προκριματικό γύρο. Από την άλλη, η Βίλεμ βγήκε στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε από την Χέρενφεν παρά την κατοχή, που είχε. Απόψε, θα έχει δύο απουσίες κόντρα στην Πρόγκρες.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Τόρσχβαν αντιμετωπίζει την Δε Νιου Σέντς στο «Τόρσβολουρ», σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις