Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Τα βρήκε με Μπουφάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Τα βρήκε με Μπουφάλ

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Μένει η συγκατάθεση της Σαουθάμπτον και οι νταμπλούχοι άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με πρόταση 2 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Τα βρήκε σε όλα με τον Σοφιάν Μπουφάλ ο Ολυμπιακός. Ψάχνει την χρυσή τομή για να τα βρει και με την Σαουθάμπτον. Θυμίζουμε, η περίπτωση του Μαροκινού εξτρέμ ενδιαφέρει εδώ και καιρό τους “ερυθρόλευκους”. Ο παίχτης θέλει να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα και όπως όλα δείχνουν θέλει να έρθει στην χώρα μας και να αγωνιστεί με τους Πειραιώτες.

Ο 26χρονος ζητάει 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και σύμφωνα με το “ΦΩΣ” θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το μόνο που απομένει, είναι να επέλθει συμφωνία με την Σαουθάμπτον. Οι Πειραιώτες προσπαθούν να τα βρουν με τους Άγγλους, ωστόσο δεν είναι εύκολο. Πιο συγκεκριμένα, για τον Μαροκινό ζητάνε 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσουν.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Τα δεδομένα

Μέχρι στιγμής, οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις από ώρα σε ώρα. Η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος του Ολυμπιακού, αφού το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου και δεν δέχεται να ανανεώσει. Έτσι, είναι πιο εύκολο να τον παραχωρήσουν για να υπάρξει κάποιο κέρδος.

Θυμίζουμε, η Σαουθάμπτον είχε δαπανήσει 18 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει το 2016 από την Λιλ. Άλλο ένα θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι Πειραιώτες και ο Μοντεστό διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τον ατζέντη του παίχτη.

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις