Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – αγωνιστικό: Πεντάρα η Βίλεμ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – αγωνιστικό: Πεντάρα η Βίλεμ

Γιουρόπα Λιγκ - αγωνιστικό: Διέλυσε την Πρόγκρες 5-0 με δύο γκολ Παυλίδη - Διπλό πρόκρισης στη Χάμαρμπι η Λεχ Πόζναν

Γιουρόπα Λιγκαγωνιστικό: Πολλά γκολ μας επιφύλασσαν οι σημερινοί αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. Η Βίλεμ διέσυρε με 5-0 την Πρόγκρες Νιέντερκορν εκτός έδρας. Οι Ολλανδοί έπαιξαν τρομερή μπάλα και προκρίθηκαν εύκολα στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με πατημένο το πόδι στο γκάζι. Στο 19’ ο Παυλίδης άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1. Στο 28’ ο Σάγκλαμ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Παυλίδης έκανε το 3-0 στο 34’.

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό στο β’ ημίχρονο η Βίλεμ έκανε το 0-4, με τον Νουνέλι στο 46’.  Οι Ολλανδοί δεν σταμάτησαν εκεί. Συνέχισαν να είναι απειλητικοί και ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία της Πρόγκρες. Πέτυχαν άλλο ένα γκολ με τον Νταγισιμίγε στο 65’. Έτσι, έφτασαν σε μία θριαμβευτική πρόκριση.

Γιουρόπα Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό η Λεχ

Η Χάμαρμπι υποδέχτηκε την Λεχ Πόζναν και γνώρισε την ήττα με 0-3. Οι Πολωνοί πήραν την πρόκριση παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νευρικά στο παιχνίδι και να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Έκαναν ευκαιρίες, που δεν αποτέλεσαν ουσιαστικό κίνδυνο για τους δύο τερματοφύλακες. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση. Η Λεχ Πόζναν άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Άντερσεν στο 63’. Διπλασίασαν την διαφορά των τερμάτων τους με τον Καμίνσκι στο 89’ και ένα λεπτό αργότερα έκαναν το 0-3 με τον Μαρτσβίνσκι.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Τόρσαβν ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Δε Νιου Σεντς, όμως πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (Πρζιμπίλσκι 47’, Ραντοσάβλεβιτς 120’ – Σμιθ 81’, Έμπε 112’).

Δείτε ακόμη:

Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχα
ΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις