Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: ΠεφτΑστέρας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: ΠεφτΑστέρας!

Σούπερ Λιγκ - 1η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δίκαιη νίκη 1-0 ο Αστέρας Τρίπολης

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Εδειξε τα δόντια του ο Αστέρας Τρίπολης, κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα. Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην μπορούν να οργανώσουν το παιχνίδι του. Ο Παναθηναϊκός θέλει ακόμα χρόνο να δεθεί και αυτό φάνηκε από νωρίς. Το άγχος της πρεμιέρας κατέλαβε το «τριφύλλι», που δεν είχε αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι του. Από την άλλη, ο Αστέρας ήταν υπομονετικός και είχε ως πρώτο στόχο να θωρακίσει την άμυνα του. Το κατάφερε και δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα από τους «πράσινους», που αρκέστηκαν στο να έχουν την κατοχή. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Ο Αστέρας φάνηκε πιο έτοιμος και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, που του παρουσιάστηκαν. Ακολούθησε το πλάνο του προπονητή του. Ανέβασε τον ρυθμό του και έκανε φάσεις, που δυσκόλεψαν το έργο του Διούδη. Στο 73’ ο Ριέρα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια κλείστηκε και πρόσεξε τα μετόπισθεν του. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα να διατηρήσει το υπέρ του σκορ. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να βρει λύσεις και συμβιβάστηκε με την ήττα από τους Αρκάδες.

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Ριέρα 73’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νιας),  Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρεζ (Τασουλής 71’), Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μουνάφο (Φερνάντες 72’), Μπελόκο, Ρεγκίς (Γκαρσία 93’), Αλί Μπαπά (Τιλίκα 55’), Ριέρα, Μπαράλες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ντ. Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης (Ζαγαρίτης 87’), Κουρμπέλης (Αλεξανδρόπουλος 70’), Αγιούμπ, Σερπέζης (Μπουζούκης 60’), Σαβιέρ (Χατζηγιοβάννης 71’), Μακέντα, Καρλίτος.

Δείτε ακόμη:

Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτο
Πήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο Παναιτωλικός
Πρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις