Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δεν “Χ”αλάστηκαν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δεν “Χ”αλάστηκαν

Σούπερ Λιγκ - αγωνιστικό: Ισοπαλία 1-1 για ΟΦΗ και Παναιτωλικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Γεντί Κουλέ με σκόρερ τους Μάζουρεκ και Νέιρα

Σούπερ Λιγκ – Αγωνιστικό: ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μοιρασμένα τα δύο ημίχρονα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να μην έχουν ρυθμό. Δεν μπορούσαν να απειλήσουν και αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου.  Ο Παναιτωλικός ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι, έχοντας περισσότερη διάθεση. Ωστόσο, δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του ΟΦΗ. Τελικά, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ο Μάζουρεκ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που, κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 1-0 στο 45’.

Στο β’ μέρος, ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει καλύτερη εικόνα, ωστόσο, ο ΟΦΗ κατάφερε να ανεβάσει τον ρυθμό του. Κυνήγησε το γκολ της ισοφάρισης και πήρε μέτρα στο γήπεδο. Απείλησε τον Κνετ και εν τέλει κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Πιο συγκεκριμένα, ο Νέιρα έκανε το 1-1 στο 60’. Μετά από το γκολ οι δύο ομάδες κατέβασαν ρυθμό, θέλοντας να θωρακίσουν τις άμυνες τους. Δεν έκαναν άλλες φάσεις και αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι νεύρων. Έτσι, έμεινε το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Σούπερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το φίλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Μάζουρεκ 45’ (πεν), Νέιρα 60’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Κουλά Χασάν (Ξάνθης), VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος (Ουές 75’), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Βαζ (Γρίβας 79’), Στάικος, Σακόρ (Νέιρα 53’), Ναμπί (Μεγιάδο 53’), Φιγκεϊρέδο (Γκαργκαλατζίδης 74’), Σαρδινέρο.

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (Ντουάρτε 73’), Βάντερσον, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τσιγγάρας ( Ταχάρ 87’), Ντάλσιο, Μάζουρεκ (Μεντόσα 86’), Ντίας, Ματσόλα (Βέργος 81’).

Δείτε ακόμη:

Τέλος οι αναβολές, Ολυμπιακός και ΑΕΚ παίζουν για την κούπα 2020!
Με το καλημέρα λονδρέζικο ντέρμπι Φούλαμ – Αρσεναλ στην Αγγλία
Χωρίς προβλήματα ανοίγει η σεζόν για ΟΦΗ και Παναιτωλικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις