Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο – Τελικός: Επιτέλους παίζουν!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο – Τελικός: Επιτέλους παίζουν!

Κύπελλο - Τελικός: Για πέμπτη φορά σερί η ΑΕΚ, για το νταμπλ ο Ολυμπιακός, διεκδικουν την κούπα στο Πανθεσσαλικό στις 21:00

Κύπελλο – Τελικός: Με τα μάτια στο κύπελλο θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό στις 21:00. Μετά από τόσες αναβολές θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου. ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί ξανά 7 φορές σε τελικό. Με τις νίκες να είναι μοιρασμένες (η ΑΕΚ πήρε τον τελικό του 1966, αφού, ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε), ενώ, μας έχουν χαρίσει τρομερούς αγώνες. Η «ένωση» αγωνίζεται για 5ο συνεχόμενο χρόνο στον τελικό της διοργάνωσης, με το τελευταίο κύπελλο να έρχεται το 2016 κόντρα στους Πειραιώτες.

Την σεζόν, που, μας πέρασε, οι «κιτρινόμαυροι» τερμάτισαν στην 3η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Έχουν φύγει αρκετοί παίχτες από τον κορμό της ομάδας και έχουν αποκτηθεί καινούριοι, ωστόσο, δεν υπολογίζονται. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ο Καρέρα θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του, για να κυνηγήσουν τον τίτλο.

Κύπελλο – Τελικός: Στόχος το νταμπλ

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τρομερή σεζόν. Κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια αποχής και έφτασε στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Τελείωσε αργά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν προλάβει να ξεκουραστούν, ωστόσο, θα κυνηγήσουν το νταμπλ για να ολοκληρώσουν με επιτυχία την σεζόν. Έχουν να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης από το 2016, όταν αντιμετώπισαν την «ένωση» στο ΟΑΚΑ και να κάνουν το νταμπλ από το 2015. Οι Πειραιώτες έχουν πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, έχουν κάνει μεταγραφές καλύπτοντας τα όποια κενά. Δεν έχουν πολλά προβλήματα, όμως, η απουσία του Σα (τραυματίας) είναι μεγάλη.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις