Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Τηλεοπτικά: Τα βρήκε με Nova
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Τηλεοπτικά: Τα βρήκε με Nova

ΠΑΟΚ - Τηλεοπτικά: Έπεσαν οι υπογραφές και η Nova θα επιστρέψει στην Τούμπα στην αυριανή πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ με την ΑΕΛ

ΠΑΟΚΤηλεοπτικά: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Nova. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, την οποία, γνωστοποίησε η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ. Έτσι, το συνδρομητικό κανάλι θα αναλάβει την μετάδοση των αγώνων της ομάδας. Θυμίζουμε, οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις τον τελευταίο καιρό. Το σενάριο αυτό έπαιζε όλο και πιο έντονα και τελικά επήλθε η συμφωνία. Εν τέλει, έπεσαν οι υπογραφές και η ολοκλήρωση του ντιλ, ανακοινώθηκε από τον “δικέφαλο του βορρά”.  Έτσι, η Nova θα επιστρέψει στην Τούμπα για να μεταδόσεις αγώνα του ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ για το μάτς των “ασπρόμαυρων” με την ΑΕΛ, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Η Nova θα μεταδώσει αγώνα του ΠΑΟΚ μετά από ένα χρόνο χωρισμού των δύο πλευρών. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως την σεζόν που μας πέρασε, τα παιχνίδια του “δικεφάλου του βορρά” μετέδιδε αποκλειστικά το “PAOK TV”. Η συμφωνία είναι διάρκειας 1+1 έτους, με την ομάδα να εισπράττει ένα ποσό ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ, μπορεί να πάρει άλλο 1 εκατομμύριο σαν μπόνους. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε η ανάγκη εγγυημένου εσόδου για το φάκελο του FFP.

ΠΑΟΚ – Τηλεοπτικά: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της NOVA για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας για τη Superleague Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται αποκλειστικά για τους κατοίκους της Ελλάδας και της Κύπρου από τα κανάλια της NOVA”.

Δείτε ακόμη:

Αδειασμα Αθήνας, στη Νιόν οι κληρώσεις Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ
Επίσημα ανακοινώθηκε ο Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό
Ερχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Εμβιλά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις