Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Πλήρεις στην πρεμιέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Πλήρεις στην πρεμιέρα

Σούπερ Λιγκ - Προαναγγελία: Πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ πριν το ευρωπαϊκό με τον Απόλλωνα Λεμεσού - Νέο ξεκίνημα οι Αγρινιώτες

Σούπερ ΛιγκΠροαναγγελία: Θετικό ξεκίνημα θέλουν να κάνουν ΟΦΗ και Παναιτωλικός, που, κοντράρονται στο «Γεντί Κουλέ» στις 18:00. Οι Κρητικοί έρχονται από μία καλή σεζόν, αφού, τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα και εξασφάλισαν την έξοδο τους στην Ευρώπη μετά από 20 χρόνια. Έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν πράγματα. Φέτος θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία και να πετύχουν τους στόχους τους.

Από την ομάδα του Ηρακλείου έχουν αποχωρήσει ποδοσφαιριστές, ωστόσο έγιναν προσθήκες και καλύφθηκαν τα κενά. Επιπλέον, το ρεπορτάζ είναι καθαρό. Δεν αναφέρονται σοβαρές απουσίες και οι Κρητικοί αναμένετια να παραταχτούν πλήρεις. Μοναδικός στόχος, βέβαια, η νίκη η οποία θα τους δώσει το ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν. Αλλά και ψυχολογία εν όψει του δύσκολου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Σούπερ Λιγκ – Προαναγγελία: Διπρόσωπος πέρσι

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός την περασμένη σεζόν παρουσίασε δύο πρόσωπα. Έκανε πολύ κακό πρώτο γύρο, ωστόσο, στον δεύτερο ήταν αρκετά καλός. Πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε και έσωσε την χρονιά στο τέλος. Φέτος θα προσπαθήσουν να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη και να εξασφαλίσουν από νωρίς την παραμονή τους. Έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον βασικό κορμό και έγινες πολλές προσθήκες. Η ομάδα ουσιαστικά κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αφού, θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να μπορέσουν να δεθούν οι παίχτες. Κόντρα στον ΟΦΗ θα παραταχθούν πλήρεις, καθώς, δεν έχουν απουσίες στο ρόστερ τους.

Δείτε ακόμη:

Τα βρήκαν Nova και ΠΑΟΚ, στο συνδρομητικό τα ματς του δικεφάλου
Επισημοποίησε την απόφαση για τελικό με περσινά ρόστερ η ΕΠΟ
Ολοι στον Βόλο για λόγους ψυχολογίας στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις