Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο 2020 – Τελικός: Νταμπλούχος ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο 2020 – Τελικός: Νταμπλούχος ο Ολυμπιακός

Κύπελλο 2020 - Τελικός: 1-0 την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στον πιο ευτελισμένο τελικό όλων των εποχών - Ο Ραντζέλοβιτς “κριτής” της κούπας

Κύπελλο 2020Τελικός: Ραντζέλοβιτς λαμπρός τον οδηγεί! Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έφτασε στο νταμπλ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν. Το πρώτο του μετά το 2015. Από την άλλη, η ΑΕΚ ηττήθηκε για 4η συνεχόμενη φορά σε τελικό κυπέλλου. Πριν την σέντρα οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Σάββα Θεοδωρίδη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. H AEK ξεκίνησε δυνατά κι έκανε δύο πολύ δυνατές φάσεις, αλλά Ολυμπιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε. Πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ραντζέλοβιτς στο 9’.

Μετά το εις βάρος της γκολ, η «ένωση» σήκωσε κεφάλι και πίεσε τον Ολυμπιακό. Είχε την κατοχή και προσπάθησε από την αριστερή πτέρυγα να απειλήσει. Ενώ, επιχείρησε και πολλά μακρινά σουτ για να αιφνιδιάσει τον Τζολάκη που ήταν σε καλή μέρα και δεν έδωσε δικαιώματα. Ο Ολυμπιακός έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, ωστόσο λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Ελ Αραμπί πλάσαρε ελάχιστα έξω.

Κύπελλο 2020 – Τελικός: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατότερα και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο γκολ. Ο Τσιντώτας είπε όχι στον Μασούρα, ενώ, λίγο αργότερα απέκρουσε και το πέναλτι του Ελ Αραμπί. Στην συνέχεια, η ΑΕΚ είχε την κατοχή χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα τους «ερυθρόλευκους». Οι οποίοι αμύνθηκαν καλά και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Από την άλλη, η άμυνα των «κιτρινόμαυρων» υπέπεσε σε «χαζά» λάθη, ωστόσο, δεν τα πλήρωσε.  Στο 88’ Ελ Αραμπί βγήκε τετ α τετ με τον Έλληνα κίπερ, που, αποσόβησε τον κίνδυνο. Ενώ, στο 92’ ο Μαχαίρας έκανε σουτ, το οποίο, εξουδετέρωσε ο Τζολάκης.

Κύπελλο 2020 – Τελικός: Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Ραντζέλοβιτς 9’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία), Βοηθοί: Σάντερ Φαν Ρούκελ (Ολλανδία), Έρβιν Γιαν Γιόσεφ Ζάινστρα (Ολλανδία), VAR: Πάουλους Φαν Μπούκελ (Ολλανδία)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (Παουλίνιο 62’), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (Μαχαίρας 80’), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Βέρντε (Αλμπάνης 62’), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπρούνο, Μπα, Σισέ, Τοροσίδης (Σεμέδο 79’), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά (Καφού 76’), Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί (Φορτούνης 90’).

Δείτε ακόμη:

Τέλος οι αναβολές, Ολυμπιακός και ΑΕΚ παίζουν για την κούπα 2020!
Με το καλημέρα λονδρέζικο ντέρμπι Φούλαμ – Αρσεναλ στην Αγγλία
Χωρίς προβλήματα ανοίγει η σεζόν για ΟΦΗ και Παναιτωλικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις