Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Εθνική: Πρωτιά, άνοδος, μουντιάλ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδόσφαιρο – Εθνική: Πρωτιά, άνοδος, μουντιάλ!

Ποδόσφαιρο - Εθνική: Ξεκίνημα του Nations League με ματς κλειδί στη Σλοβενια για τον Φαντ Σιπ και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

ΠοδόσφαιροΕθνική: Από εκεί που είχε μείνει, θέλει να συνεχίσει η Εθνική μας κόντρα στην Σλοβενία.  Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στα πλαίσια της πρεμιέρας του Nations League, στις 21:45 στο «Στάντιο Σόζιτσε». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ως στόχο την πρώτη θέση στον όμιλο, για να μπορέσει να ανέβει κατηγορία. Ενώ, θα αγωνιστεί για την πρόκριση στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είτε μέσω της εν λόγω διοργάνωσης, είτε μέσω των προκριματικών. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές μας να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, που, είχαν και στα προκριματικά του Γιούρο. Επίσης, ζήτησε μεγάλη προσοχή και να μην αφήνουν χώρους στους Σλοβένους, για να αναπτύσσονται γρήγορα. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η χώρα μας δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Σλοβενία (3 νίκες – 2 ισοπαλίες).

Από την πλευρά τους, οι Σλοβένοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα, που έκαναν στα προκριματικά του Γιούρο και να πετύχουν κάτι καλό στην διοργάνωση. Θυμίζουμε, στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έχουν τρείς νίκες. Είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία, εκμεταλλεύεται την γρήγορη ανάπτυξη της, κάτι που την κάνει εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν την εθνική μας και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Ακόμα, οι Σλοβένοι θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, όμως, είναι άξιο αναφοράς ότι έχουν μερικές ηχηρές απουσίες από την αποστολή τους. Πιο χαρακτηριστικά, θα λείπουν οι Ίλισιτς, Στούρνα, Βέρμπιτς και Μπέριτς.

Ποδόσφαιρο – Εθνική: Ο διαιτητής και οι αποστολές

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρόμπερτ Μάντεν από την Σκωτία και θα έχει βοηθούς τους  συμπατριώτες του Γκράεμ Στιούαρτ και Ντέιβιντ Ρόμ.

Η αποστολή της εθνικής είναι η εξής: Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.

H αποστολή των Σλοβένων είναι η εξής: Όμπλακ, Βίντμαρ, Ρόζμαν, Μπέλετς, Μέβλια, Κραΐντς, Μπλάζιτς, Ζάνζα, Μπάλκοβετς, Στογιάνοβιτς, Μίτροβιτς, Ρεπ, Βέτειχ, Κούρτιτς, Κούτερ, Λότριτες, Ζάιτς, Πέτροβιτς, Μπιγιόλ, Βούκιτς, Ζίβετς, Μπόχαρ, Σποράρ, Κράμερ.

Εθνική Ελλάδος οπαδοί

Δείτε ακόμη:

Το τρίτο ευρωκύπελλο ονειρεύεται για την ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος
Με πρόταση ΟΦΗ κρατιέται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12/9
Επίσημα το F8 του μπασκετικού Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις