Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Πρεμιέρα: Τη λύση δίνει ο ΟΦΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Πρεμιέρα: Τη λύση δίνει ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ - Πρεμιέρα: Αναβολή ενός ή δύο αγώνων και σέντρα κανονικά παρά τη διεξαγωγή στην ίδια ημερομηνία και του τελικού κυπέλλου

Σούπερ ΛιγκΠρεμιέρα: Κανονικά θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, η έναρξη του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός, που, βοήθησε να βρεθεί η χρυσή τομή για να διεξαχθεί κανονικά η πρώτη σέντρα της χρονιάς. Έτσι, σύμφωνα με το SDNA η πρόταση των Κρητών ήταν αυτή, που έλυσε το πρόβλημα, που, είχε δημιουργηθεί λόγο της αναβολής του τελικού. Θυμίζουμε, ότι λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων δεν υπήρχε διαθέσιμη ημερομηνία να φιλοξενήσει τον τελικό και είχε επιλεχθεί η 12η Σεπτεμβρίου. Όμως, την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένη να γίνει και η σέντρα της Σούπερ Λιγκ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση αρκετών ομάδων, αφού, υπάρχουν και τα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Την λύση έδωσε ο ΟΦΗ, ο οποίος, στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινε δύο ενδεχόμενα για να μην υπάρξει αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος. Το πρώτο ήταν να γίνει κανονικά η πρώτη αγωνιστική και να αναβληθούν οι αγώνες των δύο φιναλίστ. Το δεύτερο που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί, ήταν να οριστεί στην πρώτη αγωνιστική το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, το οποίο, θα διεξαχθεί εν τέλει στις 16 Δεκεμβρίου. Αυτή η επιλογή διευκολύνει όλες τις ομάδες αλλά και τους δύο διεκδικητές του τίτλου. Ενώ, η ΕΠΟ έχει ήδη δώσει την συγκατάθεση της σε αυτή την λύση.

Σούπερ Λιγκ – Πρεμιέρα: Αλλαγή ημέρας για ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα, δεκτό έγινε και το αίτημα του ΠΑΟΚ, να αγωνιστεί στις 11 Σεπτεμβρίου, αφού, πέντε μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, θα προλάβει να ετοιμαστεί. Αυτό θα είναι και το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ενώ, μια μέρα αργότερα (12/9) θα γίνει ένα παιχνίδι «μικρότερων» ομάδων. Ακόμα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στις 13 Σεπτεμβρίου,  όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της έναρξης.

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις