Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: Το F8 στην Αθήνα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: Το F8 στην Αθήνα

Μπάσκετ - Τσάμπιονς Λιγκ: Ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που παρευρέθηκαν άνθρωποι της ΑΕΚ, της ΦΙΜΠΑ και οι, Χαρδαλιάς, Αυγενάκης, Πατούλης

ΜπάσκετΤσάμπιονς Λιγκ: Είναι επίσημο, στην Αθήνα θα φιλοξενηθεί το φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ΟΑΚΑ θα δώσουν τις μάχες τους οι διεκδικητές του τίτλου, καθώς η χώρας θα αναλάβει να το διοργανώσει. Η επισημοποίηση έγινε στην σημερινή συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Hilton. Ενώ, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και της ΦΙΜΠΑ, μέλη της Πολιτείας (Νίκος Χαρδαλιάς, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Πατούλης).

Θυμίζουμε, το σενάριο αυτό ακουγόταν εδώ και καιρό. Πλέον οριστικοποιήθηκε και το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, την διεξαγωγή της τελικής φάσης της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου, που, θα γίνει ο τελικός. Έτσι, η “ένωση” θα κυνηγήσει τον τίτλο για δεύτερη φορά εντός έδρας, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μπάσκετ – Τσάμπιονς Λιγκ: H τελική οκτάδα

Οι ομάδες που θα μονομαχήσουν στο φάιναλ 8 της διοργάνωση είναι οι Χάποελ Ιερουσαλήμ, Τουρκ Τέλεκομ, Nίμπουρκ, Σαραγόσα, Σαν Πάμπλο Μπούργος και η ΑΕΚ (έχουν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους). Τα δύο τελευταία εισιτήρια θα πάρουν οι νικητές από τα ζευγάρια Ντιζόν – Νίνζι και Τενερίφη – Οστάνδη. Στις 16 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα παιχνίδια, που, θα κρίνουν ποιοι θα περάσουν στους τελευταίους οχτώ. Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, για το αν θα υπάρξουν θεατές σε αυτή την μίνι διοργάνωση.

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις