Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μπάσκετ: “Πάμε για τον τρίτο τίτλο”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μπάσκετ: “Πάμε για τον τρίτο τίτλο”

ΑΕΚ - μπάσκετ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος έβαλε στόχο την τρίτη διεθνή κούπα για τη ‘βασίλισσα’ - Τι είπε για κόσμο, γήπεδο, πρωτάθλημα

ΑΕΚμπάσκετ: Μετά την απόφαση να διεξαχθεί το φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, μίλησε για τους μεγάλους στόχους της «ένωσης» για την σεζόν. Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε και στην απόφαση της διοργανώτριας αρχής, να φιλοξενήσει το φάιναλ 8, κάτι που είχε γίνει και πριν δύο χρόνια με απόλυτη επιτυχία. Ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε, πως, στην ΑΕΚ υπάρχει η φιλοδοξία για κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου. Ακόμα, υποστήριξε, πως, η προσπάθεια κατάκτησης του τροπαίου θα είναι πιο δύσκολη αυτή την φορά. Ενώ, μίλησε για την νέα έδρα των «κιτρινόμαυρων» στα Άνω Λιόσια αλλά και για τα εισιτήρια διαρκείας.

«Είναι σημαντικό για τη χώρα μας που θα διοργανώσει το τουρνουά, αλλά και σημαντικό για την ομάδα μας. Είναι η πρώτη διεθνής διοργάνωση παγκοσμίως. Στα αμιγώς αγωνιστικά, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο τουρνουά. Οι ομάδες είναι ενισχυμένες, εμείς θα παλέψουμε για τον τρίτο συνεχόμενο διεθνή τίτλο στη χώρα μας. Τίτλοι που καταξιώνουν την Ελλάδα στα μάτια του κόσμου Στην ΑΕΚ κολυμπάμε πάντα κόντρα στο ρεύμα. Θεωρούμε ότι όσο πιο κόντρα πας, τόσο θα φτάσεις στην πηγή. Με βεβαιότητα έχουμε το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Θα διεκδικήσουμε τους πέντε στόχους που έχουμε μπροστά μας».

ΑΕΚ – μπάσκετ: “Αισθανόμαστε ριγμένοι”

ΑΕΚ – μπάσκετ: Ο κ. Αγγελόπουλος σε άλλες δηλώσεις του ανέφερε: «Όσον αφορά στο διαρκείας, αυτό έχει τη μορφή στήριξης προς την ομάδα. Έχει και τη μορφή επιβράβευσης για όσα έχει πετύχει η ομάδα ως και σήμερα. Εκτιμούμε πως θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα μας θα είναι η ανταγωνιστικότερη των τελευταίων ετών. Εμείς οι φίλαθλοι αισθανόμαστε λίγο στοχοποιημένοι, ριγμένοι. Κάποια στιγμή αυτή η ρατσιστική προσέγγιση πρέπει να χαλαρώσει. Πάντα σεβόμενοι τα πρωτόκολλα».

Για το γήπεδο στα Λιόσια δήλωσε: «Η συμφωνία με την Κυβέρνηση σχετίζεται με την αναμόρφωση του κλειστού από γήπεδο πάλης σε γήπεδο μπάσκετ και ταυτόχρονα παίρνουμε και τη συντήρηση του χώρου. Υπάρχει ένας συντελεστής προς εκμετάλλευση γύρω από το γήπεδο. Σε πρώτη φάση θέλουμε να κάνουμε γήπεδο μπάσκετ. Είναι η πρώτη φορά αξιοποίησης Ολυμπιακού Κλειστού».

ΑΕΚ – μπάσκετ: “Προτείναμε λύσεις”

ΑΕΚ – μπάσκετ: Τελειώνοντας είπε: «Εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή προτείναμε στο ελληνικό πρωτάθλημα διάφορες λύσεις. Προτείναμε πολλά πράγματα, Μέχρι και αγώνες στο Καλλιμάρμαρο. Δεν μας αρέσει η παύλα. Μας μένει σίγουρα μια πικρή γεύση. Η ομάδα μας ερχόταν από 16 σερί νίκες, είχε ένα πολύ καλό μομέντουμ. Όσον αφορά στην Ευρώπη, σαν ΑΕΚ έχουμε αποδείξει πως λειτουργούμε με γνώμονα το καλό του αθλήματος και της χώρας και μέσα από αυτό και το καλό της ομάδας μας. Ο κύριος Κομνηνός επέλεξε να καθίσω δίπλα στο τρόπαιο. Ήταν ένας καλός οιωνός. Είναι στόχος η κατάκτηση του τροπαίου. Εκτιμώ ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο από την προηγούμενη φορά».

Δείτε ακόμη:

Από μέρα σε μέρα η πρόταση Μπακογιάννη για Παναθηναϊκό και Βοτανικό!
Μάρτινς: Ομάδα για όμιλο ο Ολυμπιακός, γι αυτό προετοιμαζόμαστε
Χωρίς το μεγάλο ματς η κλήρωση στο κύπελλο μπάσκετ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις