Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΔΣ: Διπλή συνεδρίαση την Τετάρτη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ: Διπλή συνεδρίαση την Τετάρτη

Σούπερ Λιγκ - ΔΣ: Με τηλεδιάσκεψη διπλή συνεδρίαση για το “σφράγισμα” της ανόδου του Απόλλωνα και ακολούθως για θέματα του νέου πρωταθλήματος

Σούπερ ΛιγκΔΣ: Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 11:15 π.μ., να διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ μέσω τηλεδιάσκεψης. Στο Δ.Σ. θα γίνει η επικύρωση της συμμετοχής του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021. Ενώ, μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, θα διεξαχθεί ένα δεύτερο στις 12:30 μέσω τηλεδιάσκεψης. Mε σκοπό να λυθούν τα θέματα που αφορούν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως η προηγούμενη συνέλευση του Συμβουλίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της απουσίας αρκετών ΠΑΕ και έτσι θα διεξαχθεί αύριο το πρωί με το ίδιο θέμα συζήτησης. Eτσι ώστε να αποφασιστεί η επικύρωση της συμμετοχής του Απόλλωνα στο νέο πρωτάθλημα.

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ: Η ατζέντα

Αναλυτικά η ατζέντα της συζήτησης του Διοικητικού Συμβουλίου. “Επικύρωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως της 14ης ομάδας που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Super League 1 αγ. περιόδου 2020-21 – Ανακήρυξη της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως της ομάδας που προβιβάζεται και της ΠΑΕ Ξάνθη ως της ομάδας που υποβιβάζεται, μετά τη διεξαγωγή των οικείων αγώνων «μπαράζ». Εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους στο συνεταιρισμό και διαγραφή της ΠΑΕ Ξάνθη.

Με το πέρας της ολοκλήρωσης του πρώτου Δ.Σ θα διεξαχθεί και δεύτερο συμβούλιο στις 12:30, μέσω τηλεδιάσκεψης με τα εξής θέματα.
1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων.
2/ Θέματα κλήρωσης πρωταθλήματος.
3/ Θέματα διοργάνωσης πρωταθλήματος.
4/ Διάφορα.

Δείτε ακόμη:

“Ό,τι αξίζει να βλέπεις στην TV από την F1 είναι η εκκίνηση και οι τελευταίοι γύροι”
Ορίζεται 12/9 ο τελικός κυπέλλου και αναβάλλεται η πρεμιέρα πρωταθλήματος!
Το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη του ΝΒΑ στον Ινγκραμ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις