Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA – Βράβευση: Ινγκραμ ο πιο βελτιωμένος!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA – Βράβευση: Ινγκραμ ο πιο βελτιωμένος!

NBA - Βράβευση: Ο γκαρντ των Νιού Όρλεανς Πέλικανς πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν και δικαιώθηκε παίρνοντας το συγκεκριμένο τιμητικό τίτλο!

NBA – Βράβευση: Πιο Βελτιωμένος Παίχτης του NBA αναδείχθηκε ο Μπράντον Ίνγκραμ των Νιού Όρλεανς Πέλικανς. Ο Αμερικανός γκάρντ πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης και δικαιώθηκε παίρνοντας το συγκεκριμένο βραβείο στα χέρια του. Την απόφαση αυτή έκανε γνωστή το NBA, με ανακοίνωση του. Ο Ίνγκραμ, ο οποίος, ήρθε στην ομάδα από τους Λέικερς, μετατράπηκε σε ηγέτη τους κάνοντας τρομερή σεζόν.

Με τους Πέλικανς μπόρεσε να βρει τα πατήματα του και κατάφερε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού, μέτρησε ανά παιχνίδι 23.8 πόντους, 4.2 ασσίστ και 6.1 ριμπάουντ. Ενώ, την περσινή σεζόν με τους «Λιμνάνθρωπους» 18.3 πόντους, 3 ασσίστ και  5.1 ριμπάουντ αντίστοιχα.

NBA – Βράβευση: Πιάνει μικρόφωνο ο Κάρτερ

Αναλυτής αγώνων στο ESPN φαίνεται πως θα γίνει ο Βινς Κάρτερ. Ο 43χρονος, ο οποίος, έχει αγωνιστεί για 22 συναπτά έτη στο NBA (περισσότερα από κάθε άλλον), ετοιμάζεται να αναλάβει πόστο αναλυτή στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι, κάνοντας ένα νέο εγχείρημα μετά την απόσυρση του. Η απόφαση του αυτή δεν μας ξαφνιάζει, καθώς το ενδεχόμενο αυτό το είχε στο μυαλό του εδώ και αρκετά χρόνια. Θυμίζουμε, ο Κάρτερ διατηρούσε ένα πόντκαστ με την δημοσιογράφο τον Ατλάντα Χοκς, Άνι Φίνμπεργκ, αλλά και τον Μπέιζμορ (πριν δοθεί με ανταλλαγή στους  Σακραμέντο Κίνγκς). Έτσι, μένει να δούμε, πως θα  τα πάει στο νέο του ξεκίνημα μετά την καριέρα του στο μπάσκετ.

Δείτε ακόμη:

Ανακοίνωσε Γκιγιέρμε η Αλ Σαντ
Ο Αυγενάκης ζητά από την ΕΠΟ εκλογές Νοέμβριο ή Δεκέμβριο
Super League 1: «Μπλόκο» στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις