Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League 1: Στον αέρα η έναρξη της σεζόν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 1: Στον αέρα η έναρξη της σεζόν

Super League 1: Μέσω τεχνητής έλλειψης απαρτίας, οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν υπέγραψαν τη νέα σεζόν.

Super League 1: Όπως είχαν προειδοποιήσει σχετικά, οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ έκαναν πράξη τις προθέσεις τους και μπλόκαραν την υπογραφή της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος! Αυτό έγινε μέσω τεχνητής έλλειψης απαρτίας στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 31/8.

Από την Γενική Συνέλευση. που είχε μοναδικό θέμα την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, πέραν των 5 προαναφερθέντων ΠΑΕ, απουσίασε και ο ΠΑΟΚ, ενώ μαζί τους είναι και ο Παναθηναϊκός που ωστόσο ήταν παρών λόγω της παρουσίας του Λεωνίδα Μπουτσικάρη ως προέδρου της διοργανώτριας. Τις αποφάσεις τους, εξάλλου, φέρεται να στηρίζει και η ΑΕΚ που από την πλευρά της έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Super League 1: Νέα συνέλευση την Τετάρτη

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη (2/9) το πρωί. Αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, είναι εξαιρετικά πιθανό να μπλοκαριστεί εκ νέου η έγκριση της προκήρυξης και η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι κυριολεκτικά στον αέρα.

Δείτε ακόμη

Την Μπενφίκα θα βρει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ για τον γ’ προκριματικό του Champions League
Markopoulo Park: Τρία ΣΚΟΡ και επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ στη συγκέντρωση της Δευτέρας
“Κλαίει” η Σούζι Κορτέζ για τον Μέσι – “Μια θλιβερή ημέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις