Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι μεταγραφή: Πολύ… λυπημένη η Σούζι Κορτέζ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι μεταγραφή: Πολύ… λυπημένη η Σούζι Κορτέζ

Μέσι μεταγραφή: Φανερά λυπημένη με την είδηση της επιθυμίας αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, παρουσιάστηκε η καυτή Σούζι Κορτέζ.

Μέσι μεταγραφή: H Σούζι Κορτέζ αφού πρώτα τα έβαλε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Μπαρτομέου στη συνέχεια δήλωσε πως θα συνεχίσει να είναι μεγάλη φαν του Λιονέλ Μέσι, σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται. «Οσο ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου είναι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να ξαναφορέσω φανέλα της ή να πανηγυρίζω τις νίκες ή τους τίτλους της ομάδας. Ειμαι πλέον φανατική οπαδός της Σίτι. Ο Μέσι έκανε τα πάντα για την Μπαρτσελόνα. Χωρίς τον Μέσι τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να προκριθούμε ούτε στο Europa League», ανέφερε χαρακτηριστικά στη «Sun».

«Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα από μικρή, αλλά ποτέ δεν θα πάψω να υποστηρίζω το μεγαλύτερο είδωλο στον χώρο του αθλητισμού. Μέχρι θανάτου. Ο Μπαρτομέου και ο Αμπιντάλ κατέστρεψαν την ομάδα μας και τώρα εξαιτίας τους ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών θα αφήσει την Καταλωνία. Είναι μια θλιβερή ημέρα για εμένα και για εκατομμύρια μπλαουγκράνα οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Έχω αποφασίσει, όμως, πως θα γίνω η πιο φανατική οπαδός της ομάδας στην οποία θα παίζει ο Μέσι. Έχει δίκιο που φεύγει από τη Μπαρτσελόνα,, που τώρα είναι ένα μπάχαλο που διοικείται από κακούς ανθρώπους» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram της.

Cadena Ser για Μέσι: Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ

Μπαρτσελόνα και Μέσι ήταν δύο ποδοσφαιρικές έννοιες ταυτόσημες για πάρα πολλά χρόνια όμως το καλοκαίρι του 2020 ήρθε να ανατρέψει καθετί δεδομένο. Είναι το καλοκαίρι που ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε πως αυτή η σχέση πρέπει να κοπεί και να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, με τον Μέσι να ενημερώνει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τις προθέσεις του και την απάντηση που δέχτηκε να είναι “φεύγεις μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τη ρήτρα των 700.000.000 ευρώ.

Σε αυτό το σημείο μάλιστα είχαμε την απόλυτη σύγκρουση των δύο πλευρών, με τον Μέσι να ισχυρίζεται πως η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον τελικό του Champions League καθώς μεταφέρθηκε λόγω του κορονοϊού και πρόλαβε έτσι να ασκήσει το δικαίωμά του περί μονομερούς αποχώρησής από το συμβόλαιο που τον δέσμευε και τους μπλαουγκράνα να ισχυρίζονται πως η σεζόν έκλεισε στις 10 Ιουνίου και η ρήτρα αποδέσμευσης ισχύει ακόμα.

Ωστόσο, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser ήρθε να προσθέσει ακόμα περισσότερο αλατοπίπερο σε αυτό τον καυγά, παίρνοντας το μέρος του Μέσι, αφού υποστηρίζει πως το δίκαιο είναι στην πλευρά του Αργεντινού και μπορεί να φύγει από το “Καμπ Νόου”, χωρίς να υπάρχει ο βραχνάς των 700.000.000 ευρώ να πνίγει εκείνον και την όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω μέσου, η ρήτρα των 700.000.000 ευρώ είχε ισχύ στις τρεις προηγούμενες σεζόν μετά την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου την οποία είχε υπογράψει το 2017 ο παίκτης, όμως μετά το τέλος της φετινής σεζόν έπαψε να ισχύει για το 2020-21.

Ουσιαστικά, αυτό που υποστηρίζει ο “Cadena Ser” είναι πως μόνο αν ο Μέσι αποφάσιζε να αφήσει την Μπαρτσελόνα εντός της τριετίας θα έπρεπε να καλυφθεί η ρήτρα, με το χρονικό αυτό διάστημα να έχει παρέλθει όμως και ο Pulga να μπορεί να αποχωρήσει τώρα ως ελεύθερος.

Φυσικά, όλα αυτά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να τα αρνείται και σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ των ισπανικών αθλητικών εφημερίδων, το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους, από τη στιγμή που αρνούνται πεισματικά να τα βρουν εξωδικαστικά και να καταλήξουν σε μία κοινή απόφαση.

https://twitter.com/ellarguero/status/1299822869854277633?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1299822869854277633%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Ffootball%2Fomades%2FBarcelona%2Fmesi-den-isxuei-h-rhtra-mporei-na-fugei-ws-eleutheros-apo-mpartselona.5746559.html

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις