Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο – Τελικός: Γελάει ο κόσμος με ορισμό 12/9!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο – Τελικός: Γελάει ο κόσμος με ορισμό 12/9!

Κύπελλο - Τελικός: “Αναβάλλει” την έναρξη του πρωταθλήματος ο νέος ορισμός - Σφοδρή αντίδραση ΠΑΟ, η πρώτη επίσημη κατά της απόφασης

ΚύπελλοΤελικός: Απόφαση σοκ από την ΕΠΟ, η οποία, αποφάσισε να αναβάλει την έναρξη του πρωταθλήματος. Gια να γίνει ο τελικός του …πολύπαθου κυπέλλου 2019-20 στις 12 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία δηλαδή, που ήταν προγραμματισμένη και η έναρξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν. Ωστόσο, η απόφαση αυτή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» με ανακοίνωση μέσω της επίσης σελίδας του το βραδύ της Δευτέρας, επιτίθεται στην ΕΠΟ για την απόφαση της να μετατεθεί η έναρξη της Σούπερ Λιγκ. H ανακοίνωση των «πρασίνων», είναι η μόνη επίσημη αντίδραση προς στιγμήν.

Την ίδια ώρα στην ανακοίνωση, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν, πως η ΕΠΟ με αυτή της την απόφαση διέλυσε κάθε προγραμματισμό, που είχαν κάνει οι ομάδες. Ακόμα, αναφέρουν, πως, η διεξαγωγή του τελικού στις 12/9 είναι παράλογη. Ενώ, προσθέτουν πως: «τέτοιες ακραίες συμπεριφορές πρέπει να προβληματίσουν το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την Πολιτεία».

Κύπελλο – Τελικός: Η ανακοίνωση του ΠΑΟ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Φτάσαμε 13 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, για να αποφασίσει η ΕΠΟ ετσιθελικά να διαλύσει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ, με τον παράλογο ορισμό του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου. Ενός τελικού που θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί εδώ και καιρό, αλλά τελικά επιλέχθηκε ως ημερομηνία η προκαθορισμένη για την πρεμιέρα της Super League 1, 12η Σεπτεμβρίου. Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές πρέπει να προβληματίσουν το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την Πολιτεία».

Δείτε ακόμη:

Ανακοίνωσε Γκιγιέρμε η Αλ Σαντ
Ο Αυγενάκης ζητά από την ΕΠΟ εκλογές Νοέμβριο ή Δεκέμβριο
Super League 1: «Μπλόκο» στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις