Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ρέμπελ Γουίλσον κιλά: Η μεταμόρφωση της διάσημης ηθοποιού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρέμπελ Γουίλσον κιλά: Η μεταμόρφωση της διάσημης ηθοποιού

Ρέμπελ Γουίλσον κιλά: Η πρόσφατη φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagam φορώντας ένα μπλε στενό φόρεμα εντυπωσίασε τους 8 εκατομμύρια followers της, οι οποίοι σχολίασαν ότι η ηθοποιός έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Ρέμπελ Γουίλσον κιλά: Η διάσημη ηθοποιός από την Αυστραλία Ρέμπελ Γουίλσον θέλησε να χάσει βάρος για το 2020 και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Η εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της θυμίζει την περίπτωση της Αντέλ και μάλιστα η Ρέμπελ Γουίλσον έχει χάσει 18 κιλά. Η πρόσφατη φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagam φορώντας ένα μπλε στενό φόρεμα εντυπωσίασε τους 8 εκατομμύρια followers της, οι οποίοι σχολίασαν ότι η ηθοποιός έχει αδυνατίσει πάρα πολύ.

Στην αρχή της χρονιάς, η Ρέμπελ Γουίλσον, πρωταγωνίστρια των ταινιών «Pitch Perfect», έγραψε στο Instagram πως το 2020 θα είναι η χρονιά της υγείας και αποφάσισε να κόψει εντελώς το junk food και να αποφεύγει όσο μπορεί την ζάχαρη. Η Ρέμπελ Γουίλσον δηλώνει ότι για πρώτη φορά στη ζωή της η προτεραιότητά της είναι η υγεία της και όχι καριέρα της. Η δίαιτα που ακολουθεί ονομάζεται μέθοδος Mayr και την συνδυάζει με εντατική γυμναστική.

Δείτε ακόμη

Συναυλία αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» – Σε νέα ώρα η πιο επιτυχημένη σειρά
Η ασύλληπτα όμορφη σύντροφος του Μπραντ Πιτ – 27 ετών, μοντέλο, πολύγλωσση
«Θέλετε να νιώσετε γέροι; Εγινα 40»: Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έχει γενέθλια και… τρολάρει!
Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε live την συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις