Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αφιέρωμα: Συναυλία στην μνήμη του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αφιέρωμα: Συναυλία στην μνήμη του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αφιέρωμα: Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα συναντηθούν για να τραγουδήσουν σε μία συναυλία – γιορτή στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αφιέρωμα: Ένας χρόνος σχεδόν έχει περάσει από τον ξαφνικό θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν αυτό το απρόσμενο γεγονός βύθισε σε πένθος όλη την Ελλάδα. Ο ξαφνικός και πρόωρος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός “έφυγε” σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του. Και οι φίλοι μαζεύονται γιατί κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Έτσι λοιπόν η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία-γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία-τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του.

Σε έναν από τους αγαπημένους του χώρους, στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, ανήμερα της επετείου του θανάτου του, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με όλους εμάς στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη που όλοι αγαπάμε.

Δείτε ακόμη

“Έφυγε” από τη ζωή ο Γιώργος Βούρος – Ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής
Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» – Σε νέα ώρα η πιο επιτυχημένη σειρά
Η ασύλληπτα όμορφη σύντροφος του Μπραντ Πιτ – 27 ετών, μοντέλο, πολύγλωσση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις