Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σωκράτης Μάλαμας – συναυλία Τεχνόπολη: Ζωντανά μέσω live streaming
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σωκράτης Μάλαμας – συναυλία Τεχνόπολη: Ζωντανά μέσω live streaming

Σωκράτης Μάλαμας - συναυλία Τεχνόπολη: Στις 2 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη ο Σωκράτης Μάλαμας θα δώσει συναυλία, όσοι δεν πρόλαβαν ωστόσο να πάρουν εισιτήριο θα μπορούν να παρακολουθήσουν την μουσική αυτή βραδιά μέσω live streaming.

Σωκράτης Μάλαμας – συναυλία Τεχνόπολη: Υπάρχουν κάποιες καλλιτεχνικές αξίες που δεν πτοούνται από δύσκολες συνθήκες. Μία από αυτές είναι και ο Σωκράτης Μαλάμας, ο οποίος θα δώσει μια συναυλία στις 2 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, τα εισιτήρια για την οποία έχουν ήδη εξαντληθεί. Όσοι δεν πρόλαβαν ωστόσο να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το σπίτι τους την μουσική αυτή βραδιάς μέσω live streaming έναντι 3 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να απευθυνθούν στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://page.inplayer.com/technopolis/gr/.

Πρόσφατα μάλιστα η Τεχνόπολη είχε βγάλει ανακοίνωση για να ενημερώσει το κοινό για την συγκεκριμένη δυνατότητα: “Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ο απόλυτος μουσικός προορισμός και για φέτος το καλοκαίρι, επενδύει στις νέες τεχνολογίες και σε σύγχρονα εργαλεία και μας συστήνει τη νέα της υπηρεσία: το live streaming! Για εσάς που βρίσκεστε μακριά από την Αθήνα ή βρίσκεστε στην Αθήνα, θέλετε να πάτε αλλά δεν μπορείτε, για εσάς που ζείτε στο εξωτερικό, για εσάς που είστε στο νησί για διακοπές, στην έρημο Σαχάρα, στην Καραϊβική, στη ζούγκλα του Αμαζονίου, στα βάθη της Ασίας, στην Ανταρκτική, στη Νέα Ζηλανδία, κάτω από το νερό ή κάπου… στο διάστημα, η Τεχνόπολη, #HDikiSouTexnopoli, φέρνει για πρώτη φορά τη σκηνή στην οθόνη σου!

Εύκολος τρόπος μόνο με 3€

Σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε απ’ όπου κι αν είστε (όσο μακριά κι αν είναι αυτό…) συναρπαστικές μουσικές βραδιές και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ζωντανά από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πόλης, μέσα από το κινητό, το tablet ή το laptop σας! Πώς γίνεται αυτό; Ο τρόπος είναι απλός! Μπαίνετε εδώ, ακολουθήστε τις οδηγίες, φτιάξτε τον προσωπικό σας λογαριασμό, συνδεθείτε κι είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε το live ή τα live που θέλετε τη στιγμή που συμβαίνουν, μόνο με 3€ ανά συναυλία! Από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της μουσικής χτυπά ξανά και ξανά –πού αλλού; – στην Τεχνόπολη, μα κι από την Τεχνόπολη χτυπά κατευθείαν και στην οθόνη σας όπου κι αν είστε! Tune-in!”.

Δείτε ακόμη

Μανούλα για πρώτη φορά η Κέιτι Πέρι!
Στην αναμονή για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας The Batman με τον Robert Pattinson
Ο Διονύσης Σαββόπουλος στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις