Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μέγκαν – Χάρι Καλιφόρνια: Έδωσαν 15 εκατ. δολ. για ένα «παλάτι»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν – Χάρι Καλιφόρνια: Έδωσαν 15 εκατ. δολ. για ένα «παλάτι»

Μέγκαν - Χάρι Καλιφόρνια: Αυτό είναι το μέρος, στο οποίο σκοπεύουν να είναι ευτυχισμένοι, να κάνουν καλούς φίλους και να μεγαλώσουν τον γιο τους Άρτσι.

Μέγκαν – Χάρι Καλιφόρνια: Εν μέσω πανδημίας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν το όνειρο αποκτώντας μια κατοικία «παλάτι» στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αγόρασαν κρυφά στέγη στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Page Six. Ο Χάρι και η Μέγκαν «ζουν ήσυχα στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα από τις αρχές Ιουλίου. Δεν είναι φιλοξενούμενοι της Όπρα ή κάποιου άλλου, αγόρασαν την κατοικία. Εδώ θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά την έξοδο από το Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρει το δημοσίευμα. «Αυτό είναι το μέρος, στο οποίο σκοπεύουν να είναι ευτυχισμένοι, να κάνουν καλούς φίλους και να μεγαλώσουν τον γιο τους Άρτσι, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει με άλλα παιδιά της ηλικίας του» σημείωσε πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ στο Page Six.

«Αυτό είναι το πρώτο σπίτι και για τους δύο» ανέφερε η πηγή. «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εκείνους ως ζευγάρι και ως οικογένεια – να έχουν απόλυτη ιδιωτικότητα για έξι εβδομάδες από τότε που μετακόμισαν».

Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι μια από τις πλουσιότερες κοινότητες στις ΗΠΑ

Ο Χάρι και η Μέγκαν αγόρασαν την οικία δίνοντας 14,7 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Ιούνιο και μετακόμισαν τον Ιούλιο. Πρόκειται για μια παραμυθένια κατοικία με εννέα βασικά δωμάτια και 16 μπάνια, σπα με ξεχωριστή σάουνα, γήπεδα τένις, πισίνα, αίθουσα παιχνιδιών, θέατρο, κελάρι, πάρκινγκ πέντε αυτοκινήτων και κατάφυτες εκτάσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six το ζευγάρι δενθηκε οικονομική βοήθεια από τον Κάρολο για να καλύψει το ποσό της αγοράς.

Ένα από τα ατού της νέας κατοικίας της Μέγκαν και του Χάρι είναι οι… γείτονές τους. Στην ευρύτερη περιοχή διαμένουν η Οπρα Γουίνφρεϊ, η Ελεν Ντετζενέρις, η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Τζορτζ Λούκας.   «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν στο οικογενειακή τους κατοικία τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους» δήλωσε εκπρόσωπος των Σάσεξ. «Έχουν τακτοποιηθεί στην ήσυχη ιδιωτικότητα της κοινότητάς τους και ελπίζουν ότι αυτό θα γίνει σεβαστό για τους γείτονές τους, καθώς και για τους ίδιους ως οικογένεια» προσέθεσε.

Αγωγή εναντίον παπαράτσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail πρόκειται για μια ιδιωτική περιοχή, ένα μέρος που μπορεί κάποιος να αποδράσει με θέα τον ωκεανό και τα βουνά. Είναι σε απόσταση 90 λεπτών βόρεια του Λος Άντζελες και απέχει τέσσερις ώρες από το Σαν Φρανσίσκο. Το βασιλικό ζευγάρι μέχρι, πρότινος, ζούσε στην έπαυλή του επιχειρηματία Τάιλερ Πέρι. Αλλά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κατέθεσαν αγωγή εναντίον παπαράτσι, για τις φωτογραφίες που τράβηξαν και δείχνουν την μητέρα της δούκισσα του Σάσεξ να κάνει βόλτα με τον μικρό Άρστι σε έναν ιδιωτικό δρόμο του σπιτιού. Πιστεύεται ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από drone που πετούσε πάνω από το σπίτι.

Σύμφωνα με μια πηγή που είχε μιλήσει στο Page Six: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι και οι δύο πολύ αναστατωμένοι από αυτή την παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής, αλλά αυτός δεν ήταν ο λόγος που έφυγαν από το Λος Άντζελες. Ήταν ήδη στην διαδικασία αγοράς σπιτιού στην Σάντα Μπάρμπαρα. Κι ενώ εκτιμούν βαθύτατα τον Τάιλερ Πέρι για την παραχώρηση της κατοικίας τους, σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για το ζευγάρι, η έπαυλή του δεν είναι το στιλ του Χάρι. Ναι, Μπορεί να μεγάλωσε στην βασιλική οικογένεια και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ωστόσο προτιμά πιο οικεία σπίτια με χαρακτήρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις