Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie Α – προαναγγελία: Μάχες σωτηρίας!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie Α – προαναγγελία: Μάχες σωτηρίας!

Serie Α - προαναγγελία: Λέτσε και Τζένοα σε γαϊτανάκι υποβιβασμού, στην Ουντινέζε η πρώτη, στην αδιάφορη Σασσουόλο οι Γενοβέζοι

Serie Α – προαναγγελία: Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η 36η αγωνιστική της Serie A. Η Σαμπντόρια υποδέχεται την Μίλαν σε ένα παιχνίδι με ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση και ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Προέρχονται από δύο ήττες και θέλουν να αντιδράσουν και να βάλουν δύσκολα στη Μίλαν . Από την άλλη, οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην 6η θέση με 1 βαθμό διαφορά από τη Νάπολι και με νίκη σήμερα θα καταφέρουν να απομακρυνθούν από τους «παρτενοπέι». Προέρχονται από την ισοπαλία με την Αταλάντα και θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει πιο κοντά στο εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ.

Serie Α – προαναγγελία: Η Ουντινέζε αντιμετωπίζει την Λέτσε στο «Φρίουλι», σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αν και μονόπλευρο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 13η θέση, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Θέλουν τη νίκη σήμερα που θα τους τονώσει το ηθικό και θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί που έχουν. Από την άλλη, η Λέτσε έχει μια τελευταία ευκαιρία για να σωθεί. Θα κυνηγήσει τη νίκη και μόνο τη νίκη σήμερα, για να μειώσει στον βαθμό ή στους δύο από την Τζένοα αν αυτή σκοντάψει! Προέρχεται από την ήττα με την Μπολόνια και πρέπει να αντιδράσει, άλλως πέφτει από σήμερα!

Serie A – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Serie A – προαναγγελία: Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Λάτσιο που θέλει τη 2η θέση αντιμετωπίζει την υποβιβασμένη Μπρέσια. Η Βερόνα κοντράρεται με την καταδικασμένη Σπαλ. Η αδιάφορη Σασσουόλο υποδέχεται την Τζένοα που αν κερδίσει αποφεύγει τον υποβιβασμό οριστικά. Στα παντελώς αδιάφορα ματς, η Τορίνο θα αντιμετωπίσει την Ρόμα, η Φιορεντίνα την Μπολόνια και η Κάλιαρι την Γιουβέντους.

Δείτε ακόμη:

Ο Γεωργάτος νέος συντονιστής στρατηγικού πλάνου στην εθνική
Πρωταθλητής ξανά ο Σφαιρόπουλος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον ΠΑΟ ο Ξαβιέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις