Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισραήλ – μπάσκετ: Σφαιρό “Θριπίτερ”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισραήλ – μπάσκετ: Σφαιρό “Θριπίτερ”!

Ισραήλ - μπάσκετ: Θρίαμβος για την Μακάμπι του Σφαιρόπουλου, κατέκτησε το 54ο τρόπαιο της ιστορίας της και πέτυχε το «three-peat»!

Ισραήλμπάσκετ: Θρίαμβος για την Μακάμπι του Σφαιρόπουλου! Κατέκτησε το 54ο τρόπαιο της ιστορίας της ολοκληρώνοντας το «three-peat». Η «ομάδα του λαού» κέρδισε με 86-81 την Μακάμπι Ρισόν και έφτασε στον τίτλο.  Ιστορική βραδιά ήταν και για τον Έλληνα κόουτς. O οποίος, αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν, στο ισραηλινό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο δεύτερος διαδοχικός τίτλος του Έλληνα προπονητή στο Ισραήλ. Eίχε κατακτήσει και τον περσινό τίτλο, έχοντας στην διάθεση του μόλις 8 παίχτες!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ για να φτάσει στην κατακτήση του τίτλου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι Χολόν που της έβαλε δύσκολα. H “ομάδα του λαού” να ξεκίνησε καλά και να απέκτησε μια διαφορά 20 πόντων. Omvw λίγο πριν την ολοκλήρωση του δεύτερου 10λεπτου, όμως, η Μακάμπι Χολόν αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 3ο δεκάλεπτο έριξαν την διαφορά στους 9 βαθμούς, μετατρέπωντας το ματς σε ροντέο. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου αγχώθηκε, όμως ο Στούντεμαϊρ της έδωσε τη νίκη στο τέλος.

Ισραήλ – μπάσκετ: Εορταστικό το κλίμα

Με την λήξη του αγώνα οι παίχτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς, δημιουργώντας ένα εορταστικό κλίμα στο “Μενόρα Μίβταχιμ Αρένα”. Ενώ, οι ιθύνοντες της Ισραηλινής Λίγκας, ανακοίνωσαν την διάκριση του Γιάννη Σφαιρόπουλου ως κορυφαίου της σεζόν, που ως εκ τούτου είχε και διπλή χαρά με το αποτέλεσμα και τον τίτλο.

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Περισσότερα από 7.000 ευρώ για 7 νικητές στο ΣΚΟΡ 6
Μετακομίζει στον “Παράδεισο” της Σέλτικ ο Μπάρκας
Δεν συμφωνούν σε τελικό τη νέα σεζόν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις