Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – μεταγραφές: Ιατρικά και υπογράφει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – μεταγραφές: Ιατρικά και υπογράφει

ΠΑΟ - μεταγραφές: Ο 29χρονος Πορτογάλος έφτασε στην χώρα μας - Επιλογή του Τσάβι Ρόκα για να ενισχύσει το τριφύλλι στα εξτρέμ

ΠΑΟμεταγραφές: Πάτησε πόδι στην Αθήνα ο Αντόνιο Ξαβιέ. Ο Πορτογάλος έφτασε στην χώρα μας για να περάσει τα ιατρικά του τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος είναι επιλογή του Τσάβι Ρόκα για να ενισχύσει την ομάδα στα εξτρέμ. Ο Ξαβιέ έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό με τους «πράσινους», ωστόσο, έπρεπε να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Τοντέλα, για να γίνει και επίσημα παίχτης του Παναθηναϊκού.

Πλέον το μόνο που μένει, είναι να υποβληθεί στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το συμβόλαιο. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του από την ομάδα. Ο 29χρονος εξτρέμ τον τελευταίο καιρό δεν αγωνιζόταν με την Τοντέλα. Αυτό διότι είχε κλείσει στο «τριφύλλι» και δεν διακινδύνευσε τραυματισμό. Ωστόσο, δεν μπορούσε να βρεθεί στην Αθήνα μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος στην χώρα της Ιβηρικής.

ΠΑΟ – μεταγραφές: Στην Τοντέλα

Ο Αντόνιο Ξαβιέ την φετινή σεζόν στις 22 φορές που αγωνίστηκε με την Τοντέλα, πέτυχε μόνο 1 γκολ και μοίρασε 2 ασσίστ. Έχει περάσει από αρκετές ομάδες στην καριέρα του, αφού έχει αγωνιστεί στην Τουριζένσε, στην Μπράγκα Β, στην Φερεϊρένσε, στην Λεϊσόες, στην Μαρίτιμο και στην Πάκος Φερέιρα.  Ο Τσάβι Ρόκα τον επέλεξε για την θέση του αριστερού εξτρέμ γιατί του αρέσει το στυλ παιχνιδιού του και πιστεύει πως θα ταιριάξει στους «πράσινους».

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Περισσότερα από 7.000 ευρώ για 7 νικητές στο ΣΚΟΡ 6
Μετακομίζει στον “Παράδεισο” της Σέλτικ ο Μπάρκας
Δεν συμφωνούν σε τελικό τη νέα σεζόν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις