Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Εθνική ομάδα: Εποχή Γεωργάτου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Εθνική ομάδα: Εποχή Γεωργάτου

ΕΠΟ - Εθνική ομάδα: Ανέλαβε νέος συντονιστής στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης στα κλιμάκια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος

ΕΠΟΕθνική ομάδα: Πόστο στην Εθνική θα έχει ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα είναι ο νέος συντονιστής στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης στα κλιμάκια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Η απόφαση λήφθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και ο Γεωργάτος προτάθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής, Κώστα Κωνσταντινίδη. Το «Sport 24» έκανε γνωστή αυτή την είδηση και η Ελληνική Ομοσπονδία την επισημοποίησε με ανακοίνωση της.

Ο Γεωργάτος θα αναλάβει την οργάνωση όλων των μικρότερων κλιμακίων της Εθνικής, ενώ, θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν’ τ Σιπ. Θυμίζουμε ο 47χρονος είχε παρόμοιο ρόλο στον Ολυμπιακό πριν γίνει τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας. Τα πιο λαμπρά παραδείγματα της δουλειάς που έκανε στους «ερυθρόλευκους»  είναι οι Τσιμίκας, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης και Νικολάου. Όλοι τους ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που πρόσεξε ο Γεωργάτος και μπόρεσε να τους αναδείξει μέσω των ακαδημιών της ομάδας.

ΕΠΟ – Εθνική ομάδα: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της  Ελληνικής Ομοσπονδίας: «Επικύρωσε το πρακτικό της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων με το οποίο γνωστοποιούνται οι νέες συμβάσεις των προπονητών/γυμναστών των Εθνικών Ομάδων κ.κ. Φ.Κατεργιαννάκη, Ν.Κεχαγιά, Ν.Καρύδα, Κ.Καμπόλη, Α.Θέου, Α.Χατζόπουλου, Γ.Κυριαζή,Α.Κατικαρίδη, Δ.Μπατσίλα, Γ.Παπακώστα, Α.Φαλίδα, Ι.Ζιάβα, Ν.Γιαλεσάκη, Δ.Γκούμα. Στο τιμ των προπονητών των Εθνικών Ομάδων εντάσσεται και ο Γρηγόρης Γεωργάτος με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων».

Δείτε ακόμη:

Markopoulo Park: Περισσότερα από 7.000 ευρώ για 7 νικητές στο ΣΚΟΡ 6
Μετακομίζει στον “Παράδεισο” της Σέλτικ ο Μπάρκας
Δεν συμφωνούν σε τελικό τη νέα σεζόν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις