Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – φιλικό: Τριάρα με Ομόνοια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – φιλικό: Τριάρα με Ομόνοια

Ολυμπιακός - φιλικό: Σε τεστ προετοιμασίας οι πρωταθλητές κέρδισαν εύκολα την κυπριακή ομάδα 3-0 και έδειξαν πανέτοιμοι ενόψει Γιουρόπα Λιγκ

Ολυμπιακόςφιλικό: Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 στον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια. Έτσι, μπόρεσαν να διατηρηθούν σε ρυθμό ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Γούλβς, στο «Μολινό».

Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ήταν φιλικού χαρακτήρα ο Ολυμπιακός μπήκε με πατημένο το γκάζι. Άνοιξε το σκορ στο 42’ με τον Καμαρά. Τρία λεπτά αργότερα ο Βαλμπουενά διπλασίασε την διαφορά, με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Στο β μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν τον ρυθμό τους και έκαναν ροτέσιον. Ο Μαρτίνς προσπάθησε να βγάλει συμπεράσματα για το ποιους θα επιλέξει κόντρα στους «λύκους».

Ολυμπιακός – φιλικό: Το 3-0 με Ραντζέλοβιτς

Οι πρωταθλητές μπορεί να χαλάρωσαν, ωστόσο, συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να απειλούν την Ομόνοια. Μάλιστα, πέτυχαν και τρίτο γκολ με σκόρερ τον Ραντζέλοβιτς να γράφει το 3-0 στο 54’. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ως το τέλος και ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία εύκολη νίκη.

ΓΚΟΛ: Καμαρά (42’), Βαλμπουενά (45’), Ραντζέλοβιτς (54’)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα (Αλέν 78’), Γκασπάρ (Τοροσίδης 64’), Μπα, Σισέ (Παπαδόπουλος 64’), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (Καφού 64’), Γκιλιέρμε, Μασούρας (Ραντζέλοβιτς 46’), Βαλμπουενά (Φορτούνης 59’), Ελ Αραμπί (Λοβέρα 64’).

Ομόνοια (Χ. Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (Λοΐζου 64’), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (Κίκο 74’), Γκόμες (Κούσουλος 64’), Γκόμεθ (Σάββα 78’), Μποτεάκ (Τζιωνής 74’), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (Ντάρμπισαϊρ 74’).

Δείτε ακόμη:

Ο Γεωργάτος νέος συντονιστής στρατηγικού πλάνου στην εθνική
Πρωταθλητής ξανά ο Σφαιρόπουλος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον ΠΑΟ ο Ξαβιέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις