Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τότσικας – Ρέβη Τήνος: Διακοπές στο νησί του Αιγαίου
LIFESTYLE

Τότσικας – Ρέβη Τήνος: Διακοπές στο νησί του Αιγαίου

Τότσικας - Ρέβη Τήνος: Στην εξοχική της κατοικία που διατηρεί στο νησί του Αιγαίου βρίσκεται αυτή την περίοδο η οικογένεια Τότσικα, μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας υγείας της Ρούλας Ρέβη.

Τότσικας – Ρέβη Τήνος: Στο αγαπημένο της νησί, την όμορφη Τήνο, βρίσκεται αυτές τις μέρες η  Ρούλα Ρέβη μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειας της υγείας της. Η γνωστή φωτογράφος πριν μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, ότι χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση ύστερα από εντολή του γυναικολόγου της. Έτσι, βρέθηκε στο χειρουργείο έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγο της Αποστόλη Τότσικα αλλά και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα. Αφού το χειρουργείο στέφθηκε με επιτυχία, η Ρούλα Ρέβη μαζί με την οικογένειά της, επέστρεψε στην καθημερινότητά της και ταξίδεψε στο Κυκλαδίτικο νησί, στο οποίο διατηρεί εξοχική κατοικία.

Πρόσφατα λοιπόν, η Ελληνίδα φωτογράφος θέλησε να αναφερθεί στην περιπέτεια υγείας της γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Κοίτα …. υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατάς όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιούλιος, που άφησε νησί και οικογένεια, γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ένα υπάκουο κορίτσι. Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης, ο άνθρωπος μου, αυτός που στέκομαι σούζα, που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτή». «Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο, ποτέ όμως.

Ο ήρωας… Αποστόλης Τότσικας

Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων εξάλλου εδώ είμαι φωτογραφημένη από την υπέροχη @zeta_makripoulia_official στις 7.30 το πρωί συνοδευόμενη από την υπέροχη @dadaioannidou και αργότερα από την φανταστική μου μαυρούλα @eugeniasamara. Τι άλλο να ζητήσω πια? Το ένστικτο σας και τον γυναικολόγο σας μην τα αγνοείτε ποτέ! Όλα καλά θα πάνε ένα φιλάκι στον ήρωα μου @apostolis_totsikas_official» συμπλήρωσε για τον άντρα της ζωής της, τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα.

Δείτε ακόμη

Διακοπές με τα παιδιά τους οι Σπανούλης – Χοψονίδου (pics)
Βραδινή έξοδο για την οικογένεια Χρανιώτη (pic & vid)
Ντύνεται γαμπρός ο πρώην παίκτης του «Power of Love», Παναγιώτης Θεόφιλος (vid & pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις