Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπανούλης Χοψονίδου: Μοναδικές στιγμές με τα παιδιά τους
LIFESTYLE

Σπανούλης Χοψονίδου: Μοναδικές στιγμές με τα παιδιά τους

Σπανούλης Χοψονίδου: Ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές κάνει ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς, μαζί με τα παιδάκια τους.

Σπανούλης Χοψονίδου: Τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές περνάει ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς στο πλευρό τους έχουν και το έκτο παιδί τους, το οποίο έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς έχουν αφοσιωθεί στα παιδιά τους, αφού εκείνα αποτελούν την προτεραιότητά τους. Αυτή την περίοδο, σύσσωμη η οικογένεια χαίρεται τις καλοκαιρινές διακοπές της είτε βρίσκεται εντός είτε βρίσκεται εκτός Αττικής. Τα παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό δεν έχουν τέλος για τα μικρά αλλά και για τα μεγάλα μέλη της οικογένειας.

Η αλήθεια είναι ότι η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ιδιαίτερα δραστήριοι γονείς, αφού, πέρα από το γεγονός ότι δεν αποχωρίζονται στιγμή τα παιδιά τους, είναι παρόντες σε κάθε τους ασχολία. Μπορεί η μικρότερη κόρη του ζευγαριού να έχει περισσότερη ανάγκη τη μητέρα της, μιας και είναι μόλις επτά μηνών, ωστόσο η πρώην Σταρ Ελλάς προσπαθεί να περνάει παραγωγικό χρόνο με όλα τα παιδιά της. Η σύζυγος του “Kill Bill” που είναι φαν των social media ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τις ανέμελες διακοπές τους, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την καθημερινότητά τους.

   

Δείτε ακόμη

Βραδινή έξοδο για την οικογένεια Χρανιώτη (pic & vid)
Ντύνεται γαμπρός ο πρώην παίκτης του «Power of Love», Παναγιώτης Θεόφιλος (vid & pic)
Στο νησί των Ανέμων η Κατερίνα Καινούριου μαζί με τον αγαπημένο της (vid

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις