Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Τελικός κυπέλλου: Ακυρώστε το!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Τελικός κυπέλλου: Ακυρώστε το!

ΕΠΟ - Τελικός κυπέλλου: Ο τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμο αναβάλλεται και πάει για τέλος Αυγούστου, δηλαδή του χρόνου με… φετινά ρόστερ

ΕΠΟΤελικός κυπέλλου: Οι παλινωδίες, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και η προσπάθεια επιβολής στον αντίπαλο και τον θεσμό ένθεν κακείθεν οδήγησαν σε οριστική αναβολή του τελικού. H Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ εισηγήθηκε ανάλογα και έτσι η “γιορτή” ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό μετατρέπεται και φέτος σε ανέκδοτο! Όλα αυτά σε συνέχεια των αντιφατικής συμπεριφοράς των ομάδων και κυρίως του Ολυμπιακού, αλλά και μετά την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. κατά της Ριζούπολης. Η απόφαση λήφθηκε μετά τις συνεχείς διαμαρτυρίες των πρωταθαλητών, αλλά και την παρέμβαση της Πολιτείας για να αλλάξει έδρα ο τελικός! Ενώ πρωτοφανής ήταν και η ενημέρωση της αστυνομίας πως δεν μπορεί να διαβεβαιώσει την ασφαλή διεξαγωγή του -κεκλεισμένων των θυρών- αγώνα!

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πήρε αυτή την απόφαση για την οριστική αναβολή του τελικού, που είχε αρχικά οριστεί για τις 26 του μηνός. Τώρα, με το θέμα του εκ νέου ορισμού νέας ημερομηνίας θα ασχοληθεί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η οποία θα πάρει μια απόφαση την ερχόμενη Δευτέρα για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής του αγώνα. Ενός θεσμού που όπως έχει ευτελιστεί τα τελευταία χρόνια καλύτερα θα ήταν να ακυρωθεί οριστικά από την ατζέντα. Καλύτερα να γίνεται με …κλήρωση ή να μεταφερθεί η θέση στο Γιουρόπα Λιγκ στο πρωτάθλημα. Αφού δεν είναι οι φορείς ικανοί να διοργανώσουν ούτε ματς κεκλεισμένων των θυρών!

Κλήρωση κυπέλλου Ελλάδας: Πότε θα πραγματοποιηθεί;

ΕΠΟ – Τελικός κυπέλλου: Πάει για τέλος Αυγούστου

Το επικρατέστερο σενάριο, πλέον, για την διεξαγωγή του τελικού, είναι να μετατεθεί για την Κυριακή 30 Αυγούστου. Αν ισχύσει αυτή η ημερομηνία, τότε το παιχνίδι θα διεξαχθεί με τους κανόνες και την οργάνωση, που έχουν ήδη αποφασιστεί. Επίσης, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν με τα τωρινά ρόστερ, αφού οι μεταγραφές μπορούν να αγωνισθούν μετά την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ, αν κάποιος ποδοσφαιριστής αποχωρήσει ή φύγει με μεταγραφή δεν θα συμμετάσχει στον τελικό.

Δείτε ακόμη:

Η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τελικού στην Αττική!
Η Γιουβέντους με νίκη επί της Λάτσιο κλείνει οριστικά την κουβέντα για τίτλο
Γουλβς και Σέφιλντ παίζουν τις τελευταίες τους ελπίδες για Ευρώπη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις