Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Το σφραγίζει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Το σφραγίζει

Serie A - προαναγγελία: Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο με στόχο το τρίποντο που θα κλείσει οριστικά την συζήτηση για το σκουντέτο

Serie A – προαναγγελία: Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στην Serie A. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Λάτσιο σε ένα σκληρό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι οι πρωτοπόροι και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να «κλειδώσουν» τον τίτλο. Είναι 5 βαθμούς μπροστά από την 2η Ίντερ και θέλουν να αποκτήσουν μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους. Μετά το restart, δεν κατάφεραν να βρουν τον ρυθμό τους, αφού έχουν κάνει αρκετά στραβοπατήματα χωρίς, ωστόσο, να τα έχουν πληρώσει. Προέρχονται από μια ήττα και δύο ισοπαλίες και θέλουν να πετύχουν τη νίκη σήμερα, που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Από την άλλη, η Λάτσιο βρίσκεται στην 4η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την 2η Ίντερ. Δεν κατάφερε να κυνηγήσει το πρωτάθλημα ως το τέλος. Μετά την επανέναρξη της σεζόν δεν έχει καταφέρει να φανεί αντάξια των προσδοκιών. Στις τελευταίες 4 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόνο 1 βαθμό, στην ισοπαλία με την Ουντινέζε. Απόψε, θα βάλει δύσκολα στην Γιουβέντους και θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Serie A – προαναγγελία: Στο μικροσκόπιο ο Ζαπάτα

Θέλει να κάνει δικό της τον Ντουβάν Ζαπάτα, η Γιουβέντους. Ο Κολομβιανός επιθετικός πραγματοποιεί μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές στην καριέρα του, αφού έχει 18 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Μπέργκαμο. Στην λίστα των «μπιανκονέρι» βρίσκονται και οι Αρκάντιους Μίλικ, Έντιν Τζέκο και Αλεξάντερ Λακαζέτ, όμως ο 29χρονος επιθετικός έχει το προβάδισμα, σύμφωνα με την ιταλική «Corriere dello Sport».

Ενώ όπως αναφέρει, η διοίκηση της Γιουβέντους έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Αταλάντα εδώ και πολύ καιρό. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν την χρυσή τομή, έτσι ώστε ο Κολομβιανός να γίνει κάτοικος Τορίνο τη νέα σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Αγγλία – αγωνιστικό: London Cup!
O πρωταθλητής βόλεϊ Παναθηναϊκός σηκώνει ξανά το κύπελλο
Παράσταση για …έναν Χάμιλτον, δεύτερος ο Φερστάπεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις