Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – αγωνιστικό: London Cup!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγγλία – αγωνιστικό: London Cup!

Αγγλία - αγωνιστικό: Ραντεβού με την Αρσεναλ στη μάχη του Ουέμπλεϊ για την κούπα έδωσε η Τσέλσι, 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αγγλία – αγωνιστικό: Λονδρέζικη υπόθεση ο τελικός του FA Cup. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την βαριά ήττα με 1-3 από την Τσέλσι. Οι «μπλε» θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ στον τελικό του Ουέμπλεϊ. Το παιχνίδι ξεκίνησε ήρεμα με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ορεξάτοι και απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 45+11’ στέλνοντας την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο β μέρος, η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ μπήκε για να καθαρίσει το ματς. Ο Μάουντ εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Ντε Χεα και έκανε το 0-2. Η Τσέλσι κυνήγησε ένα τρίτο γκολ και το πέτυχε με το αυτογκόλ του Μαγκουάιρ στο 76’. Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει σε 1-3 με το πέναλτι του Φερνάντες στο 85ο λεπτό.

Αγγλία – αγωνιστικό: Ευρωπαία Τότεναμ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» κατατρόπωσαν με 3-0 την Λέστερ. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 6η θέση και πλέον έχουν το πάνω χέρι στο κυνήγι του Γιουρόπα Λιγκ. Ενώ, η Λέστερ έμεινε στην 4η θέση και με νίκη της Γιουνάιτεντ θα πέσει από τις θέσεις, που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τότεναμ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το αυτογκόλ του Τζάστιν στο 6’. Ο Κέιν πέτυχε το δεύτερο γκολ  της ομάδας του στο 37’. Ο ίδιος έκανε το τελικό 0-3 στο 40’. Στο β μέρος, η Λέστερ ανέβασε τον ρυθμό της και απέκτησε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.  Παρά τις φάσεις που δημιούργησε δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, μένοντας το τελικό 0-3 εως το τέλος.

Στο άλλο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, η Μπόρνμουθ ηττήθηκε με 0-2 από την Σαουθάμπτον (Ίνγκς 41’, Άνταμς 98’).

Δείτε ακόμη:

Δεν κέρδισε και έπεσε ο Πανιώνιος
Για 90ή φορά στην καριέρα του ξεκινάει πρώτος στο grid
Βολική ισοπαλία για ΑΕΛ και Ξάνθη σε συνάρτηση με το “Χ” Πανιωνίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις