Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Επεσε ο Πανιώνιος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Επεσε ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Ισόπαλοι 0-0 με τον Ατρόμητο αλλά δεν έχασε η Ξάνθη και... αποχαιρέτισαν την κατηγορία οι Νεοσμυρνιώτες

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος. Ισόπαλο ήρθε το ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τους Νεοσμυρνιώτες. Με το αποτέλεσμα 0-0 (σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ξάνθης) οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση, που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ 2. Οι «κυανέρυρθροι» παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στα πλέι άουτ, δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να σωθούν. Η μόνη τους ελπίδα είναι μια πιθανή αναδιάρθρωση.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος παρέμεινε στην 2η θέση των πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τον έλεγχο απέναντι στον φανερά αγχωμένο Πανιώνιο, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: To β’ ημίχρονο

Στο β μέρος, ο Ατρόμητος συνέχισε να κυριαρχεί στο παιχνίδι και να κυνηγάει κάποιο γκολ. Ο «Ιστορικός» παρά το ότι χρειαζόταν το θετικό αποτέλεσμα δεν απείλησε καθόλου την εστία του Μέγιερι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο μία τελική (εκτός εστίας), σε σχέση με τον Ατρόμητο που είχε 16 τελικές (7 εντός, 8 εκτός εστίας). Παρά τις φάσεις οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν κάποιο γκολ και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Κουρομπύλια (Δ. Αττικής), Δημητριάδης (Καστοριάς), VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος (Ούμπιδες 80’), Μπουσούλατζιτς, Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (Γιακουμάκης 67’), Ενσικουλού (Βέλλιος 67’), Μανούσος (Νταβιώτης 91’)

Πανιώνιος (Λ. Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης (Λυμπεράκης 87’), Κόρμπος, Ρέντζας, Μαξίμοβιτς (Οικονομίδης 79’), Αραμπούλι (Άρτσε 59’), Παπανικολάου, Τσιλούλης.

Δείτε ακόμη:

Ο Καρέρα ζητάει δύο νίκες από τους παίκτες του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο
Η Γουέστ Χαμ 3-1 τη Γουότφορντ, μόνο αν αυτοκτονήσει πέφτει
Σε δημόσια διαβούλευση η “νέα Τούμπα” Δευτέρα ή Τρίτη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις