Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κέρδισε και μένει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Κέρδισε και μένει

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Αγκαλιά με την παραμονή η Γουέστ Χαμ μετά τη νίκη της επί της Γουότφορντ - Στο 36’ προηγείτο 3-0

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Νίκη με «αέρα» παραμονής πέτυχαν τα «σφυριά». Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 3-1 απέναντι στη Γουότφορντ. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 15η θέση αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού και έχουν τον πρώτο λόγο στην παραμονή τους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν τρεις βαθμούς μπροστά από την «καταραμένη» 18η θέση και ο κλοιός της σωτηρίας στένεψε.

Η Γουέστ Χαμ έδειξε τις διαθέσεις της από νωρίς και απέκτησε μια διαφορά δύο γκολ πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 10λεπτο. Ο Αντόνιο άνοιξε το σκορ στο 6’ και ο Σούτσεκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 10’. Τα «σφυριά» πέτυχαν και τρίτο γκολ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Αφού, ο Ράις έκανε το 3-0 στο 36ο λεπτό.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Το β΄ μέρος

Στο β μέρος,  οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και να μην κινδυνεύουν. Παρά την εξασφάλιση της νίκης δεν έριξαν το ρυθμό τους και κυνήγησαν ένα τέταρτο γκολ. Ο Ντίνεϊ κατάφερε να μειώσει για την Γουότφορντ σε 2-1, στο 49’. Το γκολ δεν άλλαξε την κατάσταση του αγώνα, αφού τα «σφυριά» συνέχισαν να κυριαρχούν στο παιχνίδι. Τώρα το πρόγραμμα των φιλοξενούμενων έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Sτις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να σώσει τη χρονιά καλείται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αντιμέτωπη στις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Δείτε ακόμη:

Ο νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ
O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις