Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – γηπεδικό: Προχωράει το “σπίτι”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – γηπεδικό: Προχωράει το “σπίτι”

ΠΑΟΚ - γηπεδικό: Οι πολίτες και οι φορείς θα έχουν 45 μέρες για να διατυπώσουν τις σκέψεις ή ακόμα και τις αντιρρήσεις τους για τη “νέα Τούμπα”

ΠΑΟΚ – γηπεδικό: Προχωράει η υπόθεση του γηπέδου του ΠΑΟΚ. Μπαίνει το στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης, δηλαδή στο στάδιο που φορείς και πολίτες αναφέρουν τις απόψεις τους. Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη. Αυτό σημαίνει ότι από την επόμενη εβδομάδα οι πολίτες και οι φορείς θα έχουν 45 μέρες για να διατυπώσουν τις σκέψεις ή ακόμα και τις αντιρρήσεις τους για το σχέδιο της Νέας Τούμπας.

Με το πέρας των 45 ημερών το σχέδιο αυτό θα εξεταστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας που θα το εξετάσει για να το εγκρίνει. Η έγκριση από το ΣτΕ, θα δοθεί μόνο αν δεν υπάρξουν αξεπέραστα προβλήματα κατά την διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης, από αντιρρήσεις φορέων, που αφορούν το σχέδιο ανάπλασης του γηπέδου και τις γύρω περιοχής.

 

ΠΑΟΚ – γηπεδικό: Η έγκριση του ΣτΕ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας αναμένεται να εγκρίνει την υπόθεση έως την άνοιξη της νέας χρονιάς. Μετά από την απόφαση του, θα ακολουθήσει ένα προεδρικό διάταγμα, το οποίο, θα  πρέπει να έχει διατεθεί πριν την αρχή των έργων ανακατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, στο σημείο που είναι σήμερα η Τούμπα. Είναι φανερό λοιπόν, πως το σχέδιο δημιουργίας της Νέας Τούμπας προχωράει με γοργό ρυθμό. Ενώ, το σημαντικό είναι πως δεν βρίσκει μπροστά του εμπόδια για γραφειοκρατικούς λόγους.

Δείτε ακόμη:

Ο νέος τυχερός τροχός POWERSPIN γυρίζει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ
O Άλεξ Αντετοκούνμπο στην οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions
Η Ρεάλ Μαδρίτης πρωταθλήτρια Ισπανίας για 34η φορά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις