Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: CAMPEONES!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: CAMPEONES!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: 2-1 τη Βιγιαρεάλ οι μερένχες στέφθηκαν για 34η φορά στην ιστορία τους - Κάζο 1-2 από Οσασούνα η Μπαρτσελόνα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πήρε ξανά το στέμμα της η «βασίλισσα». Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Με τον Μπενζεμά οδηγό οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τον 34ο τίτλο της ιστορίας τους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 5η θέση. Η Ρεάλ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και κυνήγησε το γρήγορο γκολ. Στο 29’ άνοιξε το σκορ, με τον συνήθη ύποπτο, Καρίμ Μπενζεμά. Στο β μέρος, οι «μερένχες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ. Στο 77’ ο Γάλλος επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν τα «κίτρινα υποβρύχια» ήταν να μειώσουν σε 2-1, με τον Ιμπόρα στο 83’. Ενώ, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ στο τέλος, που όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Οσασούνα και γνώρισε μια βαριά ήττα με 1-2. Οι γηπεδούχοι, που ήθελαν μόνο νίκη σήμερα παρέμειναν στην δεύτερη θέση, βλέποντας την Ρεάλ να επικρατεί της Βιγιαρεάλ και να στέφεται πρωταθλήτρια. Από την άλλη, η αδιάφορη Οσασούνα πέτυχε μια νίκη γοήτρου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με επιθετικό ποδόσφαιρο και οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το Καμπ Νου, αφού ο Αρνάιθ άνοιξε το σκορ στο 15’. Οι «μπλαουγκράνα» τα είχαν χαμένα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Στο β μέρος, ο Μέσι πάλευε μόνος του και ισοφάρισε με όμορφη εκτέλεση φάουλ, στο 62’. Δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή μετά την κόκκινη του Γκαγιέχο στο 77’ και το πλήρωσαν με τον Τόρες, που έκανε το 1-2 στο 94’.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Τα άλλα αποτελέσματα

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Εϊμπάρ επικράτησε με 3-1 της Βαγιαδολίδ (Μπίγκας 21’, Ινούι 28’, Γκουαρντιόλα 71’, Ντε Μπλάσις 92’). Η Μπιλμπάο ηττήθηκε με 0-2 από την Λεγκανές (Γκερέρο 79’, Ασάλες 94’). Η Θέλτα αντιμετώπισε την Λεβάντε και ηττήθηκε με 2-3 (Μπάρνχτι 11’ 28’,  Μίνα 36’, Άσπας 45’, Μαγιοράλ 52’). Η Βαλένθια κέρδισε 1-0 την Εσπανιόλ (Γκαμεϊρό 17’). Η Χετάφε ηττήθηκε με 0-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (Γιορέντε 54’, Τόμας 80’). Σοσιεδάδ και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες με 0-0. Η Μαγιόρκα ηττήθηκε με 1-2 από την Γρανάδα (Ροντρίγκεζ 20’, Ντίαζ 45’, Φερνάντες 69’). Ενώ, με 1-2 ηττήθηκε και η Μπέτις από την Αλαβές (Ζοσελού 51’, Ελι 76’, Μορόν 93’).

Δείτε ακόμη:

Απεμπολεί τη δυνατότητα ένστασης κατά του ΠΑΟΚ η ΑΕΚ
Χάνει το ματς και 3 βαθμούς ο ΠΑΟΚ, αν προσφύγει η ΑΕΚ
“ΟΠΑΠ Αρένα” το εμπορικό όνομα του γηπέδου της ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις