Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τελευταίες ελπίδες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Τελευταίες ελπίδες

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Η Γουλβς με την Κρίσταλ Πάλας εντός και η Σέφιλντ υποδέχεται την Έβερτον σε μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ως το τελευταίο λεπτό

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Η Γούλβς παίζει όλη τη σεζόν απόψε. Οι «λύκοι» υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας σε ένα παιχνίδι, που θα κρίνει την χρονιά τους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση με δύο βαθμούς διαφορά από την Τότεναμ. Χρειάζονται τη νίκη για να προσπεράσουν τα «σπιρούνια» και να έχουν τον πρώτο λόγο στο κυνήγι του εισιτηρίου του Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχονται από την ισοπαλία με την Μπέρνλι και πρέπει να αντιδράσουν. Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού βρίσκονται στην 14η θέση. Μετά το restart, έχουν ένα σερί 6 νικών και θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους τονώσει την ψυχολογία.

Η Σέφιλντ θα κυνηγήσει τις τελευταίες τις ελπίδες για Ευρώπη. Οι «λεπίδες» αντιμετωπίζουν την Έβερτον, στο Μπράμαλ Λέιν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση και έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Τότεναμ, που βρίσκεται στην 6η θέση. Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα σήμερα για να κριθούν όλα στην τελευταία αγωνιστική. Προέρχονται από την ήττα με την Λέστερ και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Ενώ, η Έβερτον βρίσκεται στην 12η θέση και δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με την Βίλα και σήμερα θα είναι δύσκολο εμπόδιο για την σκληροτράχηλη Σέφιλντ.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Για έναν βαθμό

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπράιτον υποδέχεται την Νιούκαστλ σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Για το τυπικό της υπόθεσης, πάντως, η Μπράιτον θα παλέψει για έναν έστω βαθμό. Ο οποίος θα την κρατήσει και μαθηματικά στην κατηγορία ότι κι αν κάνουν οι ομάδες που έπονται.

Δείτε ακόμη:

Αγγλία – αγωνιστικό: London Cup!
O πρωταθλητής βόλεϊ Παναθηναϊκός σηκώνει ξανά το κύπελλο
Παράσταση για …έναν Χάμιλτον, δεύτερος ο Φερστάπεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις