Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Τελικός κυπέλλου: Γελάνε τα τσιμέντα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Τελικός κυπέλλου: Γελάνε τα τσιμέντα!

ΕΠΟ - Τελικός κυπέλλου: Απάντηση-έπος της αστυνομίας, δεν εγγυάται ασφαλή τελικό κυπέλλου -ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΕΛΕΩ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ - στην Αττική!

ΕΠΟ – Τελικός κυπέλλου: Αλλάζουν τα δεδομένα για τον τελικό κυπέλλου. Η Ελληνική Αστυνομία ζητάει να γίνει ο τελικός εκτός Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της σύσκεψης της Περιφέρειας Αττικής και των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΕΛ.ΑΣ πληροφόρησε την ΕΠΟ πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου. Όχι όμως μόνο στην Ριζούπολη, αλλά σε όλη την Αττική. Έτσι υπάρχει κίνδυνος αναβολής αφού είναι δύσκολο να αναλάβει κάποια άλλη αστυνομική διεύθυνση την διεξαγωγή του αγώνα.

Η Ελληνική αστυνομία ουσιαστικά έριξε λευκή πετσέτα, αφού επισήμανε πως δεν μπορεί σε κανένα γήπεδο εντός της Αττικής να φιλοξενηθεί ο τελικός, υπό το φόβο επεισοδίων. Η εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ ήρθε μετά την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επεισοδίων λόγω της αντιπαλότητας των οπαδών των δύο ομάδων. Ενώ, την ίδια ώρα ανέφερε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Ριζούπολης και τον καθιστούν επικίνδυνο.

ΕΠΟ – Τελικός κυπέλλου: Φόβος αναβολής

Ουσιαστικά η ΕΛ.ΑΣ έβαλε φρένο στην πιθανότητα της Ριζούπολης, παρότι ο τελικός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας! Ενώ, θα έχει περιορισμένο αριθμό ανθρώπων που θα βρεθούν στο γήπεδο. Θα υπάρχουν περίπου 200-300 άτομα, μαζί με τις αποστολές των δύο ομάδων και τα ΜΜΕ. Αν η ιθύνοντες της Αστυνομίας δεν αλλάξει στάση, υπάρχει μεγάλος φόβος αναβολής αφού καμία άλλη Αστυνομική διεύθυνση, εκτός Αττικής, δεν θα αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα.

Δείτε ακόμη:

Αγγλία – αγωνιστικό: London Cup!
O πρωταθλητής βόλεϊ Παναθηναϊκός σηκώνει ξανά το κύπελλο
Παράσταση για …έναν Χάμιλτον, δεύτερος ο Φερστάπεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις