Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αυλαία!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αυλαία!

Σούπερ Λιγκ - πλέι οφ: Φινάλε της σεζόν με φιέστα τίτλου και πρόβα τζενεράλε τελικού στο “Καραϊσκάκης” - Με 11 παίκτες ο Αρης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκπλέι οφ: Πρόβα τελικού στο Φάληρο. Με ένα παιχνίδι που θα συναντηθούν οι φιναλίστ του κυπέλλου ολοκληρώνονται τα πλέι οφ της Σούπερ Λγικ.  Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Οι γηπεδούχοι θα κάνουν τη φιέστα για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Προέρχονται από την νίκη με τον ΟΦΗ και θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν θετικά την σεζόν. Από την άλλη, η «ένωση» χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονη ήττα του ΠΑΟΚ για να ανέβει στην 2η θέση και να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται, δε, από τη ισοπαλία με τον «δικέφαλο του βορρά» και θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για τη 2η θέση.

Ο ΠΑΟΚ στο άλλο ματς με ενδιαφέρον, υποδέχεται τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Άρη. Ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται στην 2η θέση και θέλει νίκη ή ισοπαλία για να παραμείνει πάνω από την ΑΕΚ, που τον καταδιώκει. Προέρχεται από την ισοπαλία με την «ένωση» και ασφαλώς έχει τον πρώτο λόγο έναντι του αποδεκατισμένου Άρη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 5η θέση και είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, όσο αδιάφορος μπορεί τέλος πάντων αν είναι ο Αρης σε ένα παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ! Το άσχημο για τους κίτρινους είναι πως έχουν πάρα πολλά προβλήματα και θα αντιμετωπίσουν τον δικέφαλο του βορρά με 11 παίχτες διαθέσιμους!

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Αδιάφοροι, μεν, αλλά…

Στο άλλο παιχνίδι των πλέι οφ, παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά αλλά με το πρεστίζ να διακυβεύεται, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ. Οι πράσινοι στο τελευταίο τους ματς με το Γιώργο Δώνη στον πάγκο και οι Ηρακλειώτες που δεν έχουν νίκη τη διαδικασία των πλέι οφ να ψάχνουν την επιτυχία, έστω στο φινάλε!

Δείτε ακόμη:

Δεν κέρδισε και έπεσε ο Πανιώνιος
Για 90ή φορά στην καριέρα του ξεκινάει πρώτος στο grid
Βολική ισοπαλία για ΑΕΛ και Ξάνθη σε συνάρτηση με το “Χ” Πανιωνίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις