Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κώστας Μακεδόνας: Μια άγνωστη ιστορία
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Μακεδόνας: Μια άγνωστη ιστορία

Κώστας Μακεδόνας: Ο Κώστας Μακεδόνας αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το «Η Λίζα και η κορνίζα» που έγινε μεγάλη επιτυχία.

Κώστας Μακεδόνας: Μπορεί ο δίσκος «Μόνο μια φορά» που κυκλοφόρησε ο Κώστας Μακεδόνας το 1991 να είχε την ομώνυμη μεγάλη επιτυχία, όμως δεν ήταν μόνο αυτή… Τόσο ο ίδιος ο τραγουδιστής, όσο και ο Σταμάτης Κραουνάκης, περίμεναν ότι το συγκεκριμένο τραγούδι θα γίνει επιτυχία. Αυτό που δεν περίμεναν ήταν ένα άλλο τραγούδι, το «Η Λίζα και η κορνίζα».

Ο Κώστας Μακεδόνας την Παρασκευή το βράδυ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της «Αυτός και ο άλλος», αποκαλύπτοντας πως το κομμάτι αυτό δημιουργήθηκε κατά τύχη. Όπως είπε, ήταν στο στούντιο μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη για να μάθουν τα τραγούδια του δίσκου. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάει να κάνει ένα τηλέφωνο, καθώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν κινητά και όταν γύρισε, ο πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης το είχε γράψει για πλάκα.

 

Παραλίγο να μην μπει στον δίσκο

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε αρχικά δεν το πίστευαν και τόσο και δεν είχαν πρόθεση να το βάλουν στον δίσκο. Ωστόσο, όταν το παρουσίασαν στους υπεύθυνους της δισκογραφικής εταιρίας, εκείνοι ενθουσιάστηκαν, λέγοντας πως σίγουρα θα γίνει μεγάλη επιτυχία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις