Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ρέστα για την 7άδα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Ρέστα για την 7άδα!

Serie A - προαναγγελία: Κάθε πόντος κρίσιμος και η τρομερή Αταλάντα δοκιμάζεται στη Βερόνα, η Μίλαν με την Μπολόνια και η Σασσουόλο στην Κάλιαρι

Serie A – προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Serie A. Η Βερόνα υποδέχεται την Αταλάντα στο Μάρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι.  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση και θέλουν τη νίκη για να μειώσουν από την διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ (έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες). Προέρχονται από ήττα με την Ρόμα και θέλουν να αντιδράσουν. Από την άλλη, η Αταλάντα βρίσκεται στην 3η θέση. Θέλει τη νίκη σήμερα για να ανέβει στην 2η θέση και να μειώσει από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στους τέσσερις βαθμούς (έστω και με παιχνίδι λιγότερο). Απόψε, ο Γκασπερίνι δεν θα έχει στην διάθεση του τους δύο πρώτους σκόρερ της ομάδας, Λουίς Μουριέλ και Γιόσιπ Ίλισιτς.

Η Μίλαν υποδέχεται την Μπολόνια στο Σαν Σίρο, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση σε ισοβαθμία με την Νάπολι. Θέλουν τη νίκη σήμερα για να ανέβουν στην πρώτη εξάδα και να έχουν το πάνω χέρι στο κυνήγι του Γιουρόπα Λιγκ. Προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην Πάρμα και θέλουν να χτίσουν ένα νικηφόρο σερί. Από την άλλη, η Μπολόνια βρίσκεται στην 10η θέση με 10 βαθμούς διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Προέρχονται από δύο ισοπαλίες και σήμερα θέλουν να αντιδράσουν.

Serie A – προαναγγελία: Μόνο διπλό η Σασσουόλο

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Κάλιαρι υποδέχεται την Σασσουόλο στην Σαρδηνία, σε ένα παιχνιδι που και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα. Ομως μόνο η μία έχει σοβαρές ελπίδες διάκρισης. Η Σασουόλο που με νίκη θα μειώσει τη διαφορά από τις θέσεις Ευρώπης στους 3 και έχει ήδη ένα εκπληκτικό σερί για να φτάσει ως εδώ!

Δείτε ακόμη:

Ο Καρέρα ζητάει δύο νίκες από τους παίκτες του, σε πρωτάθλημα και κύπελλο
Η Γουέστ Χαμ 3-1 τη Γουότφορντ, μόνο αν αυτοκτονήσει πέφτει
Σε δημόσια διαβούλευση η “νέα Τούμπα” Δευτέρα ή Τρίτη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις