Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πλέι άουτ: Όλα παίζονται
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέι άουτ: Όλα παίζονται

Πλέι άουτ: Έως ότου ο διαιτητής να σφυρίξει το τέλος των αγώνων όλοι έχουν πάρει το μολύβι και γράφουν και σβήνουν!

Πλέι άουτ: Μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι στα πλέι αουτ όλα παίζονται! Έως ότου ο διαιτητής να σφυρίξει το τέλος των αγώνων όλοι έχουν πάρει το μολύβι και γράφουν και σβήνουν! Κάνουν προσθέσεις και αφαιρέσεις! Εάν ο τάδε νικήσει και χάσει ο άλλος, τότε εμείς σωνόμαστε σίγουρα λένε… Έτσι τα σενάρια που δημιουργούνται είναι πολλά! Πάνω από δέκα! Ίσως φθάνουν και τα δεκαπέντε! Το πρώτο και βασικό σενάριο που…παίζει είναι αυτό που είχαμε γράψει προτείνει εμείς την εποχή της καραντίνας, περί αύξησης των ομάδων! Εάν λοιπόν γίνει αυτό, δεν θέλω να πω εάν επαληθευτεί η φημολογία περί αναδιάρθρωσης κ.λπ., εάν λοιπόν γίνει αύξηση των ομάδων, το καρδιοχτύπι στο τέλος της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας 1 θα αποδειχθεί πως ήταν περιττό! Μακάρι να γίνει η αύξηση των ομάδων και να διατηρηθούν στην μεγάλη κατηγορία ιστορικές ομάδες, οι οποίες σήμερα στην κυριολεξία «βράζουν στο ζουμί τους»!

Εάν δεν περάσει αυτό το σενάριο, τότε θα εφαρμοστεί η παρούσα προκήρυξη που προβλέπει απευθείας υποβιβασμό του τελευταίου και αγώνα μπαράζ του προτελευταίου (του 13) με τον δεύτερο της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας 2, που είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης και ο οποίος έχει δώσει άδεια σε όλους τους παίκτες του γιατί θεωρεί πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ ο αγώνας διαβάθμισης!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Πλέι άουτ: Οι τρεις ομάδες που κινδυνεύουν

Ένα άλλο σενάριο για τις τρεις ομάδες που κινδυνεύουν είναι. Στο καθοριστικό παιχνίδι ο Παναιτωλικός σημείωσε πολύ μεγάλη νίκη (2-0) μέσα στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και έφθασε στους 26 βαθμούς! Είναι στο +4 από τον ουραγό Πανιώνιο και στο +3 από την Ξάνθη! Έτσι κατά πάσα πιθανότητα έχει εξασφαλιστεί. Ένα είναι γεγονός πως η ομάδα του Αγρινίου δεν θα υποβιβαστεί απευθείας. Αυτό θα γίνει εάν χάσει στον αγώνα μπαράζ. Τώρα για να μην φθάσει ο Παναιτωλικός ούτε στο μπαράζ φθάνει στο εντός  έδρας αγώνα με τον Βόλο να νικήσει, να φέρει ισοπαλίες και να ηττηθεί εάν βέβαια η Ξάνθη δεν κερδίσει στην Λάρισα.

Η Ξάνθη που έχασε από τον Αστέρα στα Πηγάδια για να σωθεί πρέπει να νικήσει την Λάρισα στο Arena και να ηττηθεί ο Παναιτωλικός από τον Βόλο. Ακόμα με νίκη επι της Λάρισας, ένα χι στο Αγρίνιο και επικρατήσει μετά στο μπαράζ με τον Απόλλωνα. Επίσης με ισοπαλία κόντρα στην Λάρισα, ισοπαλία στον αγώνα Ατρόμητος Πανιώνιος και νικήσει στο μπαράζ. Ακόμα εάν χάσει στην Λάρισα, εάν ο Πανιώνιος χάσει στο Περιστέρι και φυσικά να νικήσει στο μπαράζ.

Προς μια δεύτερη ευκαιρία ο Πανιώνιος

Ο ιστορικός Πανιώνιος, που βρίσκεται στο -1 από την Ξάνθη θέλει οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα από την ομάδα των Ακριτών στην τελευταία αγωνιστική ημέρα. Έτσι θα έχει ελπίδες για την προτελευταία θέση την 13 και παίζει μπαράζ με τον Απόλλωνα. Με τον τρόπο αυτόν ο Πανιώνιος έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Ελπίζει ο Πανιώνιος με διπλό στο Περιστέρι και ήττα της Ξάνθης στην Λάρισα. Επίσης με διπλό στο Περιστέρι και ισοπαλία της Ξάνθης στην Λάρισα. Και με ισοπαλία δική του στο Περιστέρι και οπωσδήποτε ήττα της Ξάνθης στο Arena. Στην περίπτωση αυτή ο Πανιώνιος είναι σε πλεονεκτική θέση από την Ξάνθη σε ισοβαθμία. Πολλά λοιπόν τα σενάρια με επικρατέστερο αυτό της αύξησης των ομάδων στην Σούπερ Λίγκα 1.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

  • Αστέρας Τρίπολης  – Λαμία
  • Ατρόμητος Αθηνών  – Πανιώνιος
  • Παναιτωλικός   – Βόλος

Η βαθμολογία

  1. Αστέρας Τρίπολης 42
  2. Ατρόμητος Αθηνών 41
  3. Λάρισα 35
  4. Λαμία 34
  5. Βόλος 31
  6. Παναιτωλικός 26
  7. Ξάνθη 23
  8. Πανιώνιος 22

Δείτε ακόμη

Η Αταλάντα διέσυρε την Μπρέσια 6-2 πέρασε στη 2η θέση
Προβάδισμα Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι, 1-0 τη Νόριτς
«Τόσο ξύλο που έφαγες μυαλό δεν έβαλες»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις