Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ξάνθη – έκθεση αστυνομίας: Μυαλό δεν έβαλες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξάνθη – έκθεση αστυνομίας: Μυαλό δεν έβαλες

Ξάνθη - έκθεση αστυνομίας: Αίσθηση και απογοήτευση από τη συμπεριφορά παραγόντων της ακριτικής ΠΑΕ έναντι του ρέφερι Τζήλου

Ξάνθηέκθεση αστυνομίας: Απογοήτευση προκαλούν όσα φέρεται να είπε ο διερμηνέας της Ξάνθης, στον διαιτητή Τζήλο κατά τις διαμαρτυρίες τους στο ματς με τον Αστέρα. Οι άνθρωποι της Ακριτικής ομάδας ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις του Λαρισαίου διαιτητή στην αναμέτρηση με την ομάδα της Τρίπολης. Μάλιστα, η αστυνομία στην έκθεση της επισήμανε, πως οι άνθρωποι της Ξάνθης προπηλάκισαν τον Τζήλο και την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα μέχρι τα αποδυτήρια. Eκφράζοντας έτσι, με κάθε άλλο παρά κόσμιο τρόπο, τα παράπονά τους για τις αποφάσεις του.

Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λιγκ κάλεσε την Ξάνθη και τον διερμηνέα της σε απολογία για το συμβάν. Όπως επισημαίνεται στο κατηγορητήριο, ο διερμηνέας την ώρα που αποχωρούσαν οι διαιτητές, απευθυνόμενος προς τον Τζήλο είπε: «Τόσο ξύλο που έφαγες μυαλό δεν έβαλες».

Ξάνθη – έκθεση αστυνομίας: Η υπόθεση Τζήλου

Θυμίζουμε πως ο Τζήλος, είχε γίνει στόχος εγκληματικής επίθεσης έξω από το σπίτι του στην Λάρισα. Το συμβάν έκαβε χώρα λίγες  μέρες μετά την αναμέτρηση της Ξάνθης και του Ολυμπιακού που είχε λήξει ισόπαλη με σκορ 1-1 (Δεκέμβριος του 2018). Η αστυνομία με τις έρευνες που είχε κάνει, είχε ταυτοποιήσει δύο από τους δράστες. Οι οποίοι πάντα σύμφωνα με τις αρχές, ήταν οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας και είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με «ανθρώπους της ομάδας αυτης».

Δείτε ακόμη:

Οταν Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρα πολέμησαν για την μπάλα!
Μεγάλο ντέρμπι για το Champions League στο ΟΑΚΑ
Η Ρεαλ κέρδισε 2-1 στη Γρανάδα και απέχει μία ανάσα από τον τίτλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις