Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Εξάσφαιρη Αταλάντα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Εξάσφαιρη Αταλάντα!

Serie A - αγωνιστικό: Ασταμάτητη η ομάδα του Μπέργκαμο έδειξε τα δόντια της …έξι φορές συνεχίζει το ασταμάτητο σερί νικών της

Serie A – αγωνιστικό: Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία η Αταλάντα. Σμπαράλιασε την Μπρέσια με 6-2. Με το αποτέλεσμα αυτό οι «Μπεργκαμίστι» ανέβηκαν στην 2η θέση προσπερνώντας τις Ίντερ, Λάτσιο και μείωσαν στους 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.  Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε μεγαλύτερους μπελάδες, αφού βρίσκονται 9 βαθμούς μακριά από την ασφαλή ζώνη.

Η ομάδα του Γκασπερίνι μπήκε με το πόδι στο «γκάζι» και άνοιξε το σκορ με το καλημέρα. Ο Πάσαλιτς στο 2’ έκανε το 1-0. Η Μπρέσια αντέδρασε και ισοφάρισε στο 8’ με τον Τορεγκρόσα.  Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Ντε Ρουν έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο 25’. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαλινόφσκι έκανε το 3-1 και στο 30’ Ζαπάτα αύξησε περισσότερο την διαφορά.

Serie A – αγωνιστικό: Το 2ο ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η Αταλάντα δεν έριξε τον ρυθμό της και συνέχισε να απειλεί τους Λομβαρδούς. Στο 55’ ο Πάσαλιτς έκανε το 5-1 για την ομάδα του Μπέργκαμο και τρία λεπτά αργότερα με το τρίτο προσωπικό του γκολ έκανε το 6-1. Μετά το έκτο γκολ οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και κράτησαν την μπάλα, χωρίς ωστόσο να απειλούνται από μια Μπρέσια που έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 6-2 με γκολ του Σπάλεκ στο 83’.

 

Δείτε ακόμη:

Οταν Ελ Σαλβαδόρ και Ονδούρα πολέμησαν για την μπάλα!
Μεγάλο ντέρμπι για το Champions League στο ΟΑΚΑ
Η Ρεαλ κέρδισε 2-1 στη Γρανάδα και απέχει μία ανάσα από τον τίτλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις